Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Ноябрь » 16 » Товариський матч "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ДИНАМО" (Львів) - 4:3 (3:0)
19:29
Товариський матч "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ДИНАМО" (Львів) - 4:3 (3:0)
Під час вимушеної паузи, яка виникла у чемпіонаті через карантин, "Ураган" вирішив підтримати ігрові кондиції з допомогою спаринг-матчу. Суперниками підопічних Сергія Гупаленка став новостворений львівський міні-футбольний клуб "Динамо", який незабаром дебютуватиме у першій лізі першості України.

Власне, саме львів'яни виявили бажання перевірити свої сили у товариському поєдинку проти одного з лідерів вищої ліги. Забігаючи наперед, варто зазначити, що гості виявилися цілком гідним суперником для "ураганівців". Разом з тим вже безпосередньо під час самої гри у складі "Динамо" вдалося помітити кілька знайомих облич, які свого часу захищали кольори усіх львівських вищолігових колективів. Мова йде, насамперед, про Юрія Цибика, Назарія Яцишина та Андрія Кузика. Саме зусиллями цього тріо "динамівці" у другому таймі зуміли відновити статус-кво після доволі невиразної першої половини зустрічі.
"Ураган" розпочав матч досить активно і вже на четвертій хвилині вів у рахунку з різницею у два м'ячі. Обидва голи в активі Валентина Цвєлих, котрий, на відміну від своїх партнерів, власні моменти використав сповна. Більш того, майже під завісу першого тайму кращий голеадор івано-франківців зумів оформити хет-трик. А що ж львів'яни? До перерви вони нанесли усього декілька ударів в бік воріт Корнєєва, та й ті стали для капітана франківців легкою здобиччю.

Проте у другому таймі "динамівців" наче підмінили. Швидкі і гості контратаки, небезпечні удари, на додачу - надійна гра свого голкіпера дещо внесли пожвавлення у гру. Мабуть такого не чекав й сам "Ураган", адже в середині другого тайму Назар Яцишин двічі, з інтервалом у три хвилини, зумів пробити Олега Іжаковського. Господарі помітно занервували, наслідком чого став і третій пропущений м'яч, цього разу від Андрія Кузика. Проте інтрига тривала недовго, адже за мить його тезко Андрій Сімка у своєму фірмовому стилі прийняв на стовпа та влучно пробив у дев'ятку - 4:3. Сталося це на 38-й хвилині гри.
Гостям нічого не залишало, як брати тайм-аут, після якого Роман Свищ вийшов п'ятим польовим. Але отримати дивіденди з цього гостям не вдалося. Більш того, "ураганівці" відверто пробачили "динамівців", які останню хвилину матчу провели утрьох (!). Рідкісний для міні-футболу випадок став можливим після двох поспіль вилучень. Спершу арбітри показали червону картку за фол останньої надії на Валенку, а за кілька секунд друге попередження отримав Цибик. Франківці виявили свою гостинність і змилувались над обезкровленими опонентами, у більшості не зумівши завдати хоча б один пристойний удар в площину.
Ураган: Корнєєв (Іжаковський, 21) - Ярий, Сімка, Цвєлих, Пилипів - Павлюк, Паршиков, Валенко, Кулик - Кіндратів, Кокольняк.
Динамо: Хомин (Савич, 21) - Цибик, Яцишин, Кузик, Шафранський - Хлюбко, Притула, Строгий, Горобець - Свищ.
Голи: Цвєлих (3, 4, 20), Сімка (38) - Яцишин (31, 34), Кузик (38).
Попередження: Пилипів (34) - Цибик (10).
Вилучення: Строгий (40, фол останньої надії), Цибик (40, друге попередження).

Андрій МЕНІВ, прес-служба НФК "Ураган".





Просмотров: 756 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz