Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 5 » ТОВАРИЩЕСКИЙ МАТЧ : «Спортлідер+» – «Львівхолод» 3:6
01:07
ТОВАРИЩЕСКИЙ МАТЧ : «Спортлідер+» – «Львівхолод» 3:6
«Спортлідер+»: Алексейчук, Рефель, Сохорук, Колесников, Нємий, Глас, Матвєєв, Михайленко, Палійчук, Дударь.

Поки в чемпіонаті пауза, хмельничани вирішили заповнити її спарингом – проти лідера першості «Львівхолода». Щоправда, в товариському матчі не змогли зіграти одразу ж троє гравців «Спотрлідера+» з основного складу. Павло Хомин не відновився після травми, яку він отримав у матчі з «Київ-НПУ», а Віталій Атаманюк та Вадим Стасюк – захворіли. Можливо їхня відсутність та тиждень фізичних навантажень на тренуваннях зіграли злий жарт із хмельничанами у першому таймі. Команда не була на себе схожою…

І хоч хмельничани потужно розпочали матч, але після двох ударів Михайленка, дещо «загубилися». Гості ж одразу «взяли гру у власні руки» та на 10 хвилині реалізували вихід сам-на-сам із Алексейчуком. Ще через хвилин 9 «Львівхолод» забив другий гол, скориставшись помилкою «спортлідерців» у захисті. На цьому не зупинилися – забили ще два. Цікаво те, що три з чотирьох голів – помилки хмельничан. Хоча слід віддати належне гостям – вони довели своєю групою, що недарма лідирують у першості. Ну, а «Спортлідер+», фактично, за перші 30 хвилин нічого небезпечного і не створив, а тому на перерву команди пішли за рахунку 0:4.

У другому таймі хмельницька команда грала вже зовсім в інший футзал – цікавіший та небезпечніший. Спочатку Нємий міг «розмочити» рахунок, але реалізувати «побачення» з голкіпером не зумів. А потім гостей, після удару Михайленка, врятував страж воріт. І все таки наші гол забили. На 12 хвилині контратака, в якій взяли участь Колесников та Нємий, завершилася влучним ударом Артура. Відіграти ще один м’яч через 4 хвилини міг Матвєєв, але… «Львівхолоду» «допомогла» стійка воріт. Здавалося, що господарі ось-ось заб’ють іще, але – гості за чотири хвилини до завершення матчу випустили на полі «зайвого» польового гравця та почали грати у більшості. І змогли реалізувати свою більшість двічі! Спочатку на 28 хвилині, а потім на 29-й… ударом з власної половини поля за комірець м’яч закинули Алексейчуку, який задалеко вийшов з воріт. 1:6 – розгром? Ні! «Спортлідер+» на передостанній хвилині провів чергову атаку, яка завершилася точним пасом Рефеля на Сохорука і капітан команди не схибив. А крапку в матчі поставив Колесников – 3:6.

Отже, товариський матч позаду. Попереду – офіційний! Нагадаємо, 10 грудня «Спортлідер+» вдома прийматиме львівський «Лемберг».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/1965.html

Просмотров: 460 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz