Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 1 » Такий Парагвай мали обігрувати
18:27
Такий Парагвай мали обігрувати

Результативною нічиєю з Парагваєм (3:3) національна збірна України з футзалу стартувала на чемпіонаті світу в Тайланді.

Перемагати Парагвай українці прогнозовано вийшли четвіркою харківського «Локомотива» та львівської «Енергії». Якщо львівська четвірка була більш-менш передбачуваною, то до харків’ян додався колишній «енергетик», теперішній гравець санкт-петербурзького «Політеху» Михайло Романов (на фото).

Обидві команди розпочали матч доволі обережно та нервово. Хоч і суперники синьо-жовтих виглядали цікавіше на початку матчу, однак українці швидко адаптувалися на майданчику і уже диктували свої умови. Моменти біля воріт Парагваю виникали регулярно, уже інша справа, що наші гравці не знають як з них витиснути максимум. Зокрема, кілька хороших моментів змарнував Федорченко. Журба і Романов били

в ворота, однак влучали у захисників. Загалом, перша четвірка українців, за яку грали Журба, Федорченко, Дмитро Сорокін та Романов, виглядали краще, аніж «енергетична». Останні і привезли м’яч у власні ворота на 9-ій хвилині матчу. Емануель Аяла після помилки «енергетиків» ростріляв ворота Євгена Іваняка. Утім, підопічні Фернандо Леіте раділи недовго. Чепорнюк накрутив майже увесь захист суперника, віддав передачу на Овсяннікова, а той - на Павленка. Максим забивав у порожні ворота – 1:1.

До завершення тайму на майданчику панували рівна гра. Утім, ближчими до успіху були українці. Маючи кілька хороших нагод для взяття воріт після пресингу, синьо-жовті били не в ціль. Парагвай хоч і атакував періодично, однак усі удари наших суперників проходили мимо воріт Іваняка.

У другому таймі наша команда повністю переграла Парагвай. Уже не злічити скільки моментів наші футзалісти змарнували біля воріт суперника. Чепорнюк, Освянніков, Романов, Журба не забивали з вкрай вигідних позицій. Коли був безсилим воротар Еспіонола, на допомогу приходив каркас воріт.

Марнування стовідсоткових моментів біля воріт Парагваю обернулося голом-дурником у наші. Іваняк після нескладного удару суперника відбив м’яч перед собою, за що і отримав добивання від Емануеля Аяли. Збільшити перевагу Парагваю мін Нельсон Елескано, однак з дабл-пенальті перегарти воротаря харківського «Локомотива» не вдалося.

Загалом, команди швидко перейшли допустимо норму фолів у другому таймі і кілька разів пробивали 10-ти метрові. Не забив Елескано – забив молодий Шотурма (на фото). Петро пешим дотиком до м’яча зумів пробити з точки прямісінько в кут – 2:2.

Зрівнявши рахунок, українці повністю домінували на майданчику. Здавалося, синьо-жовті уже на класі повинні зламати свого суперника. Утім, у цьому матчі усе складалося далеко не за нашим сценарієм. Не могли забити парагвайці самотужки, наші гравці їм у цьому допомагали. Випадкова гра рукою Овсяннікова на 37-ій хвилині матчу обернувалися черговим дабл-пенальті, з яким Іваняк уже не справився. Емануель Аяла забив оформив хет-трик. Що цікаво, той-таки Аяла допоміг наші збірній врятувати для себе матч, який зовсім не складався. Друга жовта картка за симуляцію автоматично перетворилася у вилучення, яке українці розіграли на останній хвилині матчу. Рогачов віддав зрячу передачу на Павленка, який пробив в незахищений кут воріт – 3:3.

Збірна України, хоч і переграла Парагвай, мабуть, за всіма компонентами у цьому матчі, добилася лише нічиєї. А такий Парагвай можна було спокійно залишати без очок у стартовому матчі турніру. Команда Фернандо Леіте не вразила зовсім і дуже мало віриться у те, що вони довго затримаються на чемпіонаті світу.

Українцям хотілося би побажати кращої реалізації гольових моментів, більше вір у власні сили та виходу до наступного раунду турніру з першого місця.

Україна – Парагвай – 3:3 (1:1)
Голи: Павленко (10, 40), Шотурма (35) - Э.Айяла (9, 30, 37)
Україна: Іваняк – Романов, Журба, Дмитро Сорокін, Федорченко – Струк, Чепорнюк,
Павленко, Рогачов, Шотурма, Овсянніков, Олександр Сорокин
Парагвай: Еспінола – Еммануель Аяла, Габріель Аяла, Вальтер Вільялба, Бенітес – Алькараз, Адольфо Салас, Веласкес, Лезцано, Хуан Салас, Рене Вільялба, Сантандер
Попередження: Федорченко (13) - А Салас (16), Э.Айяла (32), Веласкес (33), Сантандер (35)
Вилучення: Э.Айяла (39, второе предупреждение)
Арбітри: Венцелос Агилар, Александр Кляйн (оба – Панама)

ИСТОЧНИК: http://vgolos.com.ua/sport/479.html


Просмотров: 533 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz