Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Октябрь » 9 » «Тайм» здобуває планові очки у матчі із ПФС
00:09
«Тайм» здобуває планові очки у матчі із ПФС
Львівський «Тайм» удома розправився із симферопольським ПФС. Кримчан галичани перемогли з рахунком 4:1. Попри переконливу перевагу, наставник «таймівців» Станіслав Гончаренко залишився незадоволеним діями підопічних.

У матчі із ПФС роботи в стража воріт «Тайму» було не багато. Кримчани більшість часу провели на своїй половині майданчику, відбиваючись від атак господарів. Моментів «таймівці» створили чимало. Але реалізували не багато. У першому таймі забити зміг лише Денис Овсянніков. Відзначився він на 6-й хвилині.

Після перерви, на 24 хвилині Денис оформив дубль. А через дві хвилини одна із не чисельних атак гостей призвела до взяття воріт господарів – 2:1. Згодом черга оформляти дубль настала Максима Павленка. На 28-й хвилині він реалізував вихід віч-на-віч із воротарем ПФС, а на 39-й поцілив у порожні ворота суперника, коли ті пішли на штурм із п’ятим польовим. Отож, 4:1 – «Тайм» перемагає ПФС.

Післямова

Станіслав Гончаренко, головний тренер «Тайму»:

Перше, що кидається в очі – це не вміння бути професіоналом. В будь-якому випадку причина криється в площині відношення до ситуації. Потрібно реалізовувати моменти. А в людей нічого не горить – ні очі, ні душа, нічого. А не грає душа, не грає організм. Ноги не біжуть, нічого не виходить.   

 
ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/583/2/
Просмотров: 601 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz