Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 11 » «Тайм» втретє у сезоні декласував «Шахтар»
23:49
«Тайм» втретє у сезоні декласував «Шахтар»
Сьогодні у Львові «Тайм» втретє у цьому сезоні обіграв «Шахтар». Причому «червоно-чорні» знову перемогли розгромно і знову не дозволили супернику завдати бодай один результативний удар. Підсумковий  рахунок зустрічі 6:0.

На початку гри здалося, що «Тайму» у грі із «Шахтарем», буде не солодко. Стартова четвірка «гірників» - Фумаса, Камеко, Ромаріо, Вершинін - діяла злагоджено і надійно. Ці гравці провели левову частку гри на майданчику. Адже друга четвірка за рівнем гри наразі їм суттєво поступається. Традиційно, бразильські легіонери донеччан вирізнялися чудовим баченням майданчика та нестандартними ходами. Але брак гравців атакуючого плану та помилки кіпера Сагайдаченка, який став «співавтором» двох голів у першому таймі, призвели до чергової поразки «Шахтаря» від «Тайму». Але про все по порядку...  

Впродовж перших 10-ти хвилин «таймівці» хоча і володіли незначною перевагою, але гольових моментів створили не більше, за суперників. В другій половині першого тайму «червоно-чорні» почали діяти агресивніше. На 14-й хвилині вони врешті забили. Після прострілу Ільдара Макаєва удар завдав Максим Павленко, м’яч поцілив у когось із «Шахтаря». Після чого куля відскочила до Олександра Бондаря, а той із відстані п’яти метрів не схибив - 1:0. На 16-й хвилині забити «Тайму» допоміг Сагайдаченко. Воротар відбив м’яч перед собою, чим скористався Легчанов – 2:0. Наступне взяття воріт відбулося на 18-й хвилині. Сагайдаченко знову невдало парирував м’яч, куля потрапила до Легчанова, той віддав Кондратюку, Олександр не схибив – 3:0.

За дві хвилини до перерви Станіслав Гончаренко звично замінив воротаря на п’ятого польового гравця. «Таймівці» стрімголов не рвалися уперед, а просто розпасовували м’яч поблизу центру майданчика. «Гірники» довгий час не могли забрати кулю. Нерви такої напруги витримали не в усіх донеччан. Камеко в простій ситуації в центрі поля ударом ззаду по ногах «скосив» Макаєва. Падаючи, Ільдар ушкодив ще і спину. В другому таймі він вийшов на короткий відрізок часу, після чого в гру більше не повертався. За грубе порушення правил Камеко хоча б жовтою карткою покараний не був. Взагалі, судді хоча загалом і справилися зі своєю роботою, в деяких ситуаціях були занадто лояльними до гравців.

Програма першого тайму була завершена на 20-й хвилині, коли Павленко з ауту віддав м’яч на Овсяннікова, якому ніхто не зміг завадити забити четвертий гол.

З перших секунд другого періоду «Шахтар» вийшов на майданчик із п’ятим польовим гравцем. Але окрім контролю м’яча, гра в більшості інших дивідендів «гірникам» не принесла. Мабуть, від безсилля, «Шахтар» почав частіше порушувати правила. Якщо до перерви «лідерами» за фолами були господарі, то в другому таймі команди помінялися ролями.     

На 24-й хвилині Ігор Москвичов від ідеї гри із п’ятим польовим вирішив відмовитися. А Станіслав Гончаренко знову пожвавив гру на 34-й хвилині, коли замість Лисенка випустив на майданчик Овсяннікова. Через хвилину галичани вп’яте у грі святкували успіх – забив Кондратюк. А масну крапку поставив на 40-й хвилині Овсянніков – 6:0.   

Футзал. Чемпіонат України

«Тайм» - «Шахтар» 6:0


Голи: Олександр Бондар (14), Валерій Легчанов (16), Олександр Кондратюк (18, 35), Денис Овсянніков (20, 40).


ИСТОЧНИК:http://fctime.lviv.ua/content/view/468/2/

Просмотров: 805 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz