Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Ноябрь » 22 » "Тайм": Усі надії на "Ера-Пак"
22:30
"Тайм": Усі надії на "Ера-Пак"

Львівський футзальний «Тайм» на мажорній ноті завершив свої виступи в елітному раунді Кубку УЄФА. Команда Станіслава Гончаренка в останньому матчі турніру розгромила словенський «Пунтар» -5:0. Зважаючи на це, львів'яни ще зберігають теоретичні шанси на вихід у "фінал чотирьох".

Турнірна ситуація групі С склалася таким чином, що поєдинок словенського «Пунтара» та нашого «Тайму» фактично уже нічого не вирішував. Все-таки мало віриться у те, що чеський «Ера-Пак» зможе обіграти діючого володаря Кубка УЄФА – іспанський «Інтер Мовістар». Тоді у трьох команд у нашій групі була б дуже заплутана ситуація. Чехи, ми та іспанці мали б по шість очок. Володар єдиної путівки до "фіналу чотирьох" визначався б у різниці забитих та пропущених м'ячів.

Якщо матч проти чехів та іспанців «таймівці» починали відверто невдало, то у грі проти словенців усе відбулося з точністю до навпаки. Підопічні Станіслава Гончаренка із перших хвилин матчу вказали супернику, хто буде господарем на майданчику. Не пройшла й половина першого тайму, як львів’яни уже вели у два м’ячі. Спочатку автогол у свій пасив записав Бркіч, а перевагу «Тайму» зміцнив капітан Максим Павленка, розігравши класну стінку із Макаєвим. Було кілька нагод у львів’ян потроїти свою перевагу, однак зробити це не вдалося. Натомість наприкінці першої половини гри про свій тренерський хист нагадав Станіслав Гончаренко. Наставник «Тайму» вирішив спробувати гру з п’ятим польовим гравцем. Утім, тут обійшлося без небезпеки для словенців. А що «Пунтар» ? Суперник львів'ян у першому таймі, хоч і атакував, однак по-справжньому вступити в гру нашого кіпера Євгена Іваняка заставляв вкрай рідко.

У другому таймі «Пунтару» вдалося нав’язати свою гру, все-таки у багатьох епізодах гра проходила саме на половині поля «Тайму». Утім, своя оправа на це знайшлася у Станіслава Гончаренка. «Коуч» львів’ян вирішив випустити на майданчик п’ятого польового гравця. Як виявилося через кілька хвилин – не прогадав – «Тайм» забив третє у матчі, а в друге це зробив Максим Павленко. Поступаючись з рахунком 0:3, словенці пішли у ва-банк з п’ятим польовим гравцем, однак Станіслав Гончаренко також не змімав з гри «зайвого» гравця. Гра без воротарів була на руку «Тайму» - Євген Москвін скористався помилкою суперника і переправив м’яч у порожні ворота – 4:0. А згадати пісню та матч Агнентина – Ямайка заставив Чепорнюк. Сергій зі своєї частини майданчика влучив у порожні ворота. Відтак, 5:0 на користь українського чемпіона.

Як це не прикро, але швидше за все саме цим матчем «Тайм» завершує для себе дебютні виступи на євроарені. Із групи С найймовірніше до «фіналу чотирьох» вийде «Інтер Мовістар». Матч між іспанцями та чехами, де вирішиться остаточний розпоіділ місць у групі, відбудеться дещо пізніше.

Кубок УЄФА. Елітний раунд. Група С

"Пунтар" (Словенія) - "Тайм" (Львів, Україна) - 0:5

Голи:Бркіч, 3 (автогол), Павленко, 7, 32, Москвін, 36, Чепорнюк, 39

«Пунтар»: Курінчіч - Крагель, Бркіч, Б.Уршіч, А.Лагарнар , Василєвіч, Рутар, Чуєц, Мелінк, Грегорчіч, Б.Лагарнар.

«Тайм»: Іваняк - Чепорнюк, 1Макаєв, Д.Бондар, Павленко - О. Бондар, Кондратюк, Легчанов, Овсянніков - Москвін, Скорий.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/22112009-tajm_mazorne_evrokubkove_zaversennj

Просмотров: 747 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz