Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Май » 3 » «Тайм» таки зупинив «Локомотив»
00:13
«Тайм» таки зупинив «Локомотив»
В 28-му турі «Тайм» удома зіграв із «Локомотивом». Харків’яни підтвердили не випадковість нічиї у попередньому турі із тими же «таймівцями». У Львові «залізничники» також добряче попсували нерви лідеру, але цього разу «червоно-чорним» вдалася гра із п’ятим польовим гравцем. Підсумковий рахунок зустрічі 4:3.

Харківська команда, як звичайний потяг, довго набирала швидкість, а як розігналася, то годі спинити. Якби «Локомотив» демонстрував таку ж гру як із «Таймом» ще на початку сезону, сьогодні б боровся за нагороди.

Зрозуміло, що команда грає так, як їй дозволяє суперник. Увесь сезон пройти лише на «підйомі» не можливо, спади в лідера неминучі. Але при цьому потрібно віддати належне і «залізничникам».

Стосовно самої гри, то у першому таймі харків’яни діяли від оборони на контратаках. Причому їхні регулярні випади були доволі «гострими». «Тайм» же володів ініціативою, але як слід розпорядитися своєю перевагою довгий час не міг. Лише на 19-й хвилині після прицільного удару Сергія Якуніна м’яч від поперечини влетів у сітку воріт гостей – 1:0.

Другий тайм господарі розпочали із прийому холодного душу. Впродовж 22-ї хвилини «Локомотив» двічі розписався у їхніх воротах. Спершу забив Максим Берлізев, а потім відзначився Дмитро Федорченко – 1:2. А на 30-й хвилині Віталій Одегов робить рахунок 1:3. Діватися було нікуди, «Тайму» довелося йти на штурм із п’ятим польовим гравцем. На відмінну від попередніх ігор з «Енергією» і тим же «Локомотивом», цього разу поблизу воріт суперника львів’яни почали продукувати небезпечні моменти. На 32-й хвилині забив Олександр Кондратюк. А ще через чотири хвилини гравець «Локо» підіграв собі рукою у власному ж штрафному майданчику. Пенальті чітко реалізував Валерій Легчанов - 3:3. А за кілька секунд Максим Павленко встановив остаточний рахунок – він замкнув простріл з флангу. Отож, 4:3 – не проста перемога «Тайму».

 

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/486/2/

Просмотров: 678 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz