Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 22 » «Тайм» реабілітувався перед уболівальниками
00:55
«Тайм» реабілітувався перед уболівальниками
Львівський футзальний «Тайм» у 26-му турі чемпіонату України з футзалу удома розгромив івано-франківський «Ураган».

Багатим на гольові моменти виявився перший тайм. Щоправда, результативних атак до перерви команди провели не багато. На 9-й хвилині після удару Ярого, Лисенко відбив м’яч перед собою, першим на добиванні був Сімка – 1:0. Із відповіддю «Тайм» не забарився. Через три хвилин Макаєв із гострого кута поцілив у дев’ятку – 1:1. А на останній хвилині першого тайму Чепорнюк із дев’яти метрів завдав не сильний, але підступний удар. В результаті м’яч закотився в сітку воріт «Урагану» - 2:1.

Після перерви голи у ворота гостей посипалися один за одним. На 21-й хвилині Легчанов із другої спроби реалізував штрафний удар. На 24-й хвилині влучним ударом під поперечину сольний прохід увінчав Кондратюк – 4:1.

Відразу по тому місце у рамці воріт зайняв Корнєєв, який уже давненько не виходив на майданчик. Досвідчений кіпер тричі змушений був діставати м’яч зі сітки власних воріт. На 27-й хвилині гостям вдалося підсолодити гірку пігулку поразки. Швидку атаку «Урагану» завершив Павлюк. На 28-й хвилині відзначився Овсянников. Кондратюк оформив дубль на 32 хвилині - 6:2. Надалі команди грали із п’ятим польовим гравцем. У складі «Тайму» ним був Овсянников, в «Урагані» ж п’ятим був Пилипів. На реалізації моментів цей тактичний хід суттєво не позначився. На 36-й хвилині забив Павленко. Більше голів не було.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/479/2/

Просмотров: 855 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz