Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Ноябрь » 20 » "Тайм" програв "Інтеру"
19:17
"Тайм" програв "Інтеру"
Достойно, гідно, але плачевно. Саме так можна охарактеризувати вирішальну гру чемпіона України, львівського «Тайму», проти володаря Кубка УЄФА, іспанського «Інтер Мовістара» в елітному раунду цього турнірі. На жаль, ми програли (1:3) і у «Фінал чотирьох» крокує титулованіший іспанський клуб, хоча теоретичні шанси на це ще має чеський «Ера Пак».

Турнірна ситуація у групі С після першого туру склалася таким чином, що переможець у поєдинку «Тайм» - «Інтерв Мовістар» забезпечував собі путівку до «фіналу чотирьох».

Із перших хвилин поєдинку стало зрозуміло: «Тайм» гратиме від захисту на контратаках. Іспанці розпочали поєдинок надто активно, натомість «таймівці» уже надто притиснулися до власних воріт. Відтак, небезпечні моменти біля воріт Влада Лисенка не забарилися, і, як це не прикро для нас, голи також. На початку матчу Габріель зіграв в стінку з партнером і пробив точнісінько в кут воріт, а через хвилину Шумахер вдало зіграв на добиванні – уже 2:0 на користь чинний володарів Кубку УЄФА.

Пропустиши два м’ячі команда Станіслава Гончаренка нарешті «прокинулася» і перейшла центр майданчика. До цього львів’яни робили це із великими проблемами. Утім, активний пресинг іспанців не дозволяв українцям творити щось путнє біля в атакуючих діях. Та незважаючи на це, без небезпеки у володіннях Луіса Амадо не обійшлося. Який момент втратив Павленко! Максим прийняв м’яч перед воротарем суперника, на замасі обіграв воротаря і пробив по воротах – фортуна обернулася лицем до іспанців – м’яч із порожніх воріт виніс хтось із гравців «Інтер Мовістар». Ведучи по ходу першого тайму у два м’ячі грізні іспанці ледь не забили втретє. Нам пощастило – удар Габріеля метрів із 8-ми прийняла на себе стійка. Пощастило «Тайму» до перерви відродити інтригу у матчі. Класна комбінація львів’ян завершилася ударом Кондратюка – українські вболівальники у Пардубіце зриваються оваціями – «Тайм» скорочує розрив у рахунку і дарує надію на позитивний результат у матчі.

У другому таймі іспанці були ближчими до третього м’яча, ніж ми до другого. Граючи «першим номером» "гострі" атаки «Тайму» вдавалося робити вкрай рідко, натомість контратаки титулованішого суперника виглядали небезпечнішими. Одна з них у другому таймі завершилася ще одним взяттям воріт українського чемпіона. За іспанців відзначився Борху, замкнувши дальну штангу. Врятувати поєдинок із «зайвим» гравцем команді Станіслава Гончаренка не вдалося. Фінальна сирена зафіксувала перемогу сильнішого – 3:1 на користь грізного, міцного та сильного іспанського «Інтера Мовістара».

Кубок УЄФА. Елітний раунд
Група С

«Тайм» (Львів, Україна) – «Інтер Мовістар» (Мадрид, Іспанія) -1:3 (1:2)

Голи: Кондратюк, 20 - Габріель, 6, Шумахер, 7, Борха, 33

«Тайм»: 12.Лисенко - 7.Якунін, 9.Кондратюк, 19.Легчанов, 88.Овсянніков - 4.Чепорнюк, 10.Макаєв 14.Д.Бондар, 17.Павленко - 16.О. Бондар 18.Скорий.

«Інтер Мовістар»: 1.Луіс Амадо - 4.Нето, 6.Габріель, 14.Даніель, 12.Бетао - 3.Торрас, 8.Шумахер, 2.Маркіньо, 5.Хуанра, 7.Бакаро, 10.Борха.

 http://turnir.com.ua/

 
Просмотров: 734 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz