Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 6 » «Тайм» - «Локомотив»: уболівальникам ніколи сумувати
20:46
«Тайм» - «Локомотив»: уболівальникам ніколи сумувати
В 12-му турі «Тайм» удома обіграв харківський «Локомотив». Спершу «таймівці» забили три голи, а потім, аби уболівальники не засумували, дозволили супернику до мінімуму скоротити відставання. Але більшого «залізничкам» «червоно-чорні» не дозволили. Отож, 3:2 на користь команди Станіслава Гончаренка.

Впевнений початок
Не встиг диктор оголосити склади команди та суддівської бригади, як «Тайм» розпечатав ворота «Локомотива». Після прострілу з ауту відзначився Дмитро Бондар – 1:0. Гості не знітилися, не раз Євгену Іваняку доводилося демонструвати свою майстерність. Приміром, на 12-й хвилині Павло Корнійчук виходив віч-на-віч із нашим кіпером. Але Іваняк вийшов із цієї дуелі переможцем. На 15-й хвилині «Тайм» забив вдруге. Відзначився Максим Павленко – 2:0. Наступний по-справжньому небезпечний момент виник на 25-й хвилині. Після прострілу Олександра Кондратюка із вигідної позиції не схибив Денис Овсянніков – 3:0.

Мінлива Фортуна
І ось, футзальний Бог повернувся обличчям до «залізничників». На 27-й хвилині вперше змусив капітулювати галичан Корнійчук – 3:1. Через дві хвилини провидіння після удару Сергія Якуніна скерувало м’яч не в сітку, а в штангу воріт «Локомотива». А на 34-й хвилині рахунок 3:2 робить Віталій Кисельов. Надалі львів’яни впевнено контролювали гру і не дозволяли суперникам більше лоскотати нерви своїм уболівальникам. Змінити на рахунок не допоміг харків’янам і п’ятий польовий гравець.

Матч  туру
У центральному матчі 12-го туру донецький «Шахтар» з рахунком 2:1 удома обіграв львівську «Енергію». Несподіванкою ж туру можна назвати впевнену домашню перемогу ТВД над «Єнакієвцем» - 6:3.  

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/376/2/

Просмотров: 683 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz