Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Январь » 4 » «Тайм» і «Енергія» об’єдналися
23:00
«Тайм» і «Енергія» об’єдналися
Дві львівські команди «Тайм» та «Енергія» об’єдналися. Про це сьогодні під час прес-конференції в палаці спорту «Галичина» розповіли президенти обох команд – Роман Кедик та Олександр Стефанків.

«Ми сьогодні офіційно оголошуємо про об’єднання зусиль двох клубів заради успішного виступу як на внутрішній, так і на міжнародній арені, - заявив Олександр Миколайович. – Цей проект розрахований мінімум на 2,5 роки.  За цей час хочемо стати чемпіонами України і потрапити в Кубок УЄФА. З об’єднанням сил двох потужних колективів поставлено завдання перемогти в єврокубках».


«Вірю в те, що перемогти в розіграші Кубку УЄФА можна і без легіонерів. Згадайте, в цьому сезоні ми достойно зіграли із чинним володарем євротрофею - "Бенфікою". Футзалісти обох команд мають хороший міжнародний досвід, а тому ми віримо в успіх у футзальній Лізі чемпіонів» - переконує Роман Володимирович Кедик.

Із «Тайму» увійшли в об’єднану команду Владислав Лисенко, Максим Павленко,  Валерій Легчанов, Дмитро Бондар, Денис Овсянніков, Олександр Кондратюк, Ільдар Макаєв  та Сергій Якунін.  А з «Енергії» - Володимир Кардаш, Петро Ільків, Євген Рогачов, Михайло Романов, Степан Струк та Андрій Федюк. З усіма цими гравцями уже підписано угоди. Під питанням залишається участь в новому проекті Олександра Бондара та Сергія Задорожного. «Остаточний склад команди буде сформовано впродовж цього місяця, коли тренерський штаб визначиться у цьому питанні» - пояснив Роман Кедик.

Головним тренером «Енергії-Тайму» (саме під так назвою команда виступатиме) буде Станіслав Гончаренко, а його помічником стане Микола Сич. Володимир Матвіїшин та Роман Кедик будуть почесними президентами клубу, а Олександр Стефанків – президентом.

В чемпіонаті об’єднана команда посідатиме місце «Енергії». В розіграші Кубку гравці «Тайму» зможуть допомогти своїй команді, оскільки у новому регламенті не заборонена участь футзалістів в період одного розіграшу турніру за дві команди. 

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/617/2/

Просмотров: 595 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz