Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Ноябрь » 28 » «Тайм» громить «Кардинал»
22:30
«Тайм» громить «Кардинал»
Протистояння між лідером чемпіонату та одним із аутсайдерів в межах 11 туру мало прогнозований підсумок. «Тайм» розгромив «Кардинал» - 6:0.

З перших хвилин гри стало зрозуміло, що сенсацію «кардиналівцям» створити буде практично не можливо. «Таймівці» заволоділи ініціативою і раз по раз комбінували поблизу воріт суперника. На 5-й хвилині вони зробили першу пробоїну в захисті суперника: точним ударом із 7-ми метрів відзначився Олександр Кондратюк. Пройшло три хвилини і «Кардинал» знову був змушений діставати м’яч зі сітки власних воріт. Відзначився Максим Павленко. Відразу по тому Роман Корінь бере тайм-аут. Його настанови змінити хід гри не дуже допомогли. На 10-й хвилині «червоно-чорні» знову забили. Цього разу на завершальній стадії вдало зіграв Сергій Якунін. І надалі особливої гостроти в атаці «Кардинал» не створював. Уже звично, як для таких обставин, Станіслав Гончаренко вирішив задіяти п’ятого польового гравця. Гра в більшості його підопічним відразу принесла дивіденди. За сім секунд до завершення тайму забив Кондратюк.

Після перерви в «Кардиналу» хоча і були гольові моменти, але засмутити уболівальників «червоно-чорних» йому не вдалося. Натомість, «Тайм» забив ще двічі.  На 21-й хвилині після удару Сергія Чепорнюка м’яч доправив у сітку Ільдар Макаєв. А на 40-й хвилині відзначився Віталій Скорий. Отож, 6:0 – переконлива перемога «Тайму».

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/373/2/

Просмотров: 722 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz