Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Июль » 1 » СТВОРЕННЯ ФУТЗАЛЬНОЇ ЕКСТРАЛІГИ ЗАТЯГУЄТЬСЯ
11:23
СТВОРЕННЯ ФУТЗАЛЬНОЇ ЕКСТРАЛІГИ ЗАТЯГУЄТЬСЯ
Договір футзальної Екстраліги та Асоціації міні-футболу України про передачу повноважень на проведення змагань чемпіонату України з футзалу у вищій лізі в запланований день підписати не вдалося. Про це Вголосу розповів президент львівської "Енергії-Тайм" Олександр Стефанків.

"Планували підписати цей договір 30 червня, але процес реєстрації Екстраліги не завершено, - каже Олександр Стефанків. - Домовилися впродовж липня вирішити усі організаційні питання та підписати необхідні документи із Асоціацією".

За словами Олександра Миколайовича представники клубів уже домовилися про формат наступного чемпіонату. "Наразі не відомо скільки у вищій лізі буде команд. Зараз із впевненістю можна говорити про вісім клубів. Можливо, команди із Чернівців, Севастополя та Сум також виступатимуть в еліті. Але скільки б не було команд, чемпіонат проводитиметься у чотири кола без плей-офф. У тиждень відбуватиметься один тур" - розповів президент "Енергії-Тайму".

Нагадаємо, чемпіонат України з футзалу розпочнеться 3 вересня. Львів у футзальній еліті представлений лише однією командою. Для порівняння, у позаминулому сезоні місто Лева представляло чотири клуби.

vgolos.com.ua
Просмотров: 612 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz