Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 26 » Струк: Такі матчі запам’ятовуються на усе життя…
11:17
Струк: Такі матчі запам’ятовуються на усе життя…
Сьогодні увечері шестеро гравців львівської «Енергії» вирушать на тренувальний збір національної команди. У межах цього збору «синьо-жовті» у Кишеневі двічі зіграють проти збірної Молдови (28 вересня о 17.00, 29 вересня об 11.00).

Для Степана Струка збірна Молдови є пам’ятним суперником. Про це футзаліст розповів в інтерв’ю клубній прес-службі.

- Торік 13-14 грудня у Херсоні «синьо-жовті» зіграли два товариські матчі зі збірною Молдови, - каже Степан. - В обох зустрічах перемогла наша збірна - 3:0 та 8:2. Тоді вперше отримав виклик у національну команду, відповідні ті матчі стали моїм дебютом у збірній. 12 грудня святкую свій день народження. Такий ось подарунок отримав торік.

- І які враження від свого дебюту у збірній?

- Спогади залишилися яскраві. Такі матчі запам’ятовуються на усе життя, все-таки дебют у збірній. Спершу було важко призвичаїтися, але потроху відчув себе на майданчику впевненіше. Головне, що наша команда перемогла.  

- Зважаючи, на клас суперника, важких ігор із командою Молдови не передбачається?

- Побачимо, нікого недооцінювати перед грою не збираюся. Налаштовуюся викластися на усі сто відсотків у спарингах і вірю у нашу перемогу. А про клас суперника поговоримо після матчу. Можу лише сказати, що збірна Молдови гратиме удома на очах своїх уболівальників. Підозрюю, гру спробують зробити завдяки самовіддачі, самопожертві.  

- Різницю у класі суперник може компенсувати грубістю. Не побоюєтеся зазнати травми у спарингах?

- Навіть не думаю про це. Якщо почнеш перед матчем думати про ушкодження, можеш його накликати. Сподіваюся, що усе буде добре.  

- Степане, у той час, як ваші партнери відпочивають, ви їдете на тренувальний збір національної команди. Не шкодуєте, що нагода побути із рідними змарнована?

- Звісно, хотілося би відпочити, тим паче, що останній тиждень ми тренувалися двічі у день. Але виступи у футболці національної збірної є справою престижу і великої відповідальності. Тому, не шкодую, що так сталося, з радістю їду на збір національної команди.

- Тренерське бачення моделі та тактики гри в «Енергії» і у збірній суттєво відрізняються?

- Так, суттєво. Ми ж говоримо про дві різні команди, з різними наставниками. Кожен тренер має власне бачення стратегії на гру.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/181-struk-taki-matchi-zapamjatovujutsja-na-use-zhyttja.html

Просмотров: 616 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz