Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 29 » Струк та Рогачов про матч з румунами
19:25
Струк та Рогачов про матч з румунами
Гравці львівської «Енергії» Степан Струк та Євген Рогачов поділилися враженнями від першого матчу плей-оф до чемпіонату світу з румунами. Нагадаємо, синьо-жовті перемогли з рахунком 4:0. Вищезгадані «енергетики» забили по голу у ворота суперника.

Степан Струк:

Враження позитивні. Ми забили чотири голи і при цьому не пропустили жодного. Могли забити ще, однак не вийшло. У цій грі у нас була висока самовіддача. Окрім цього, добре відіграли у захисті. Забили швидкий гол вже у першій зміні. Румуни такого початку не очікували. На чемпіонаті Європи вони виглядали дуже непогано. Ми знали, що з ними буде складно. Утім, зізнаюся, що в цій грі чекав від них більшого. Два швидкі голи їх трохи надламали. Радий, що перемогли з таким рахунком. Зробили хороший гандикап перед матчем-відповіддю.

Чи можна уже ховати Румунію і пакувати сумку до Таїланду?

Ще рано. Майже увесь другий тайм в Румунії вони грали з п’ятим польовим гравцем. Не знаю, яка буде у них тактика Харкові, але можна спрогнозувати, що цей матч також буде нелегким. Ми зробили крок до Таїланду, однак треба ще достойно зіграти у Харкові.

Євген Рогачов:

Добре налаштувалися на суперника. З перших хвилин діяли активно. Не обійшлося і без фарту. Та й загалом матч для нас складався вдало. З перших хвилин вдалося повести у рахунку і тримали гру під контролем. Щодо румунів, то після чемпіонату Європи ми налаштовувалися з ними на серйозний бій. Думали, що нам буде набагато складніше. Особливо в Румунії. Вважаю, у цій грі їм не пощастило. Як суперник, ця команда дуже хороша.

Чи можна уже ховати Румунію і пакувати сумку до Таїланду?

Так говорити не можна. Будемо налаштовуватися на домашній матч. Румуни у Харкові також будуть робити усе для перемоги.

http://vgolos.com.ua

Просмотров: 504 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz