Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Октябрь » 4 » Стовідсотковий результат «Тайму»
10:14
Стовідсотковий результат «Тайму»
У завершальному матчі групового етапу Кубка УЄФА львівський «Тайм» легко розібрався із грецькою «Афіною 90» - 9:3.

В останній день групового етапу Кубка УЄФА у Львові, зберігалася інтрига лише у боротьбі за друге місце. «Орліч» із Боснії та Герцеговини, без двох своїх лідерів, не зміг впоратися із кіпрським «Араратом» - 2:4. Отож, кіпріотам для виходу в наступний етап турніру потрібно було сподіватися на перемогу «Тайму». Господарі клуб вірменської діаспори не підвели.

Подоба напруги у матчі була лише у першій частині гри. Але згодом команда Станіслава Гончаренка переконливо підтвердила перевагу у класі над суперником. Причому наставник львів’ян вдавався до різноманітних експериментів із складом четвірок і, звісно, із п’ятим польовим гравцем. На відмінну від матчів, коли заміною голкіпера «таймівці» рятували результат, сьогодні цей тактичний хід їм приніс дивіденди.       

Підсумковий рахунок зустрічі 9:3 на користь «Тайму».

«Афіна-90» - «Тайм» - 3:9
«Афіна-90»: Теофілу - Артінос, Іліадіс, Бусбурас, Бегай - Папаефстратіу, Теодоропулос, Арванітіс - Мурдукутас, Стамателос, Контарініс, Пауріс
«Тайм»: Лисенко (Іваняк, 21) – Кондратюк, Якунін, Легчанов, Овсянніков – Павленко, Макаєв, Скорий. Бондар - Оліщук
Голи: Бусбурас (17), Мурдукутас (33), Пауріс (40) - Якунін (10), Кондратюк (20, 32, 38), Скорий (21, 27), Легчанов (23, 29), Бондар (34)

Післямова
Станіслав Гончаренко, головний тренер «Тайму»:
«Діями своїх підопічних я задоволений. Лише у першому таймі були якась напруга, далі ми заграли легко. Під час матчу подумки уже був на наступних іграх. Для того, щоб показувати хороші результати «Тайму» необхідно стабілізувати матеріально-технічну базу. Нам також треба трьох нових польових гравців. З кандидатами ведуться перемовини, як вони завершаться – не від мене залежить».

Апостолос Белтсідіс, головний тренер «Афіни 90»:
«Ми задоволенні своїм виступом у Львові. Матч із «Таймом» допоміг усвідомити наш теперішній рівень. Впевнений, після такої гри «Афіна» стане сильнішою. Стосовно ж самого матчу, то нам було важко розраховувати на перемогу у матчі із таким сильним суперником».

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/578/2/

Просмотров: 581 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz