Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 22 » Степан СТРУК: «Головним завдання є перемога у чемпіонаті та Кубку України»
20:25
Степан СТРУК: «Головним завдання є перемога у чемпіонаті та Кубку України»

У виїзному матчі з хмельницьким «Спортлідером+» львівська «Енергія» зуміла втримати свої ворота на замку перемігши господарів 2:0. «СПОРТИВКА» поспілкувалася відразу по завершенні цієї гри з одним із героїв зустрічі Степаном Струком.

-Не варто заглядати у турнірну таблицю, -- ділиться враженнями від матчу Степан Струк. -Те, що «Спортлідер+» йде на останньому місці у турнірній таблиці ще нічого не означає. Ця команда налаштовується на кожен матч, щоб здобути перші очки у чемпіонаті. Попри це ми теж налаштовувалися на цей матч тільки на перемогу. Тому жодної недооцінки у нас по відношенню до цієї команди не було. Добре, що нам вдалося виграти. Хоча за рахунку 0:0 у них був один небезпечний момент, коли вони влучили у штангу. А потім нам вдалося забити. Тому гра видалася важкою та ще й покриття їхнього майданчика трохи не зручне і до нього треба звикнути. Добре також й те, що ми не пропустили голів. Цією перемогою ми зробили подарунок Миколі Анатолійовичу Сичу. Адже для нього ця перемога стала першою у якості головного тренера «Енергії».  Гадаю, що він повинен бути задоволений результатом.

-Твій партнер по команді Сергій Коваль відзначився у цьому поєдинку двома голами…
-Сергій зіграв добре. Однак, окрім нього моменти були й в інших гравців «Енергії» для того, щоб забити голи. Добре, що Сергій забив двічі. Хоча, на мій погляд, не має великої різниці у тому, хто забиває голи. Головне, що команда забиває, не пропускає і перемагає.

-Ваші конкуренти по чемпіонаті Екстраліги «Ураган» та «Єнакієвець» підсилили свої склади бразильцями. На скільки не зручно грати проти латиноамериканців?
-Незручно грати не лише проти бразильців. Коли у цих командах, що ви назвали не було бразильських легіонерів грати теж було важко. Щодо латиноамериканців, вважаю, що вони додають цим командам. Адже бразильці – швидкі, технічні, можуть обіграти один в один. Важко проти них грати, але ми налаштовуємося та доводимо, що грати можна і треба проти всіх. Це ми й довели у попередньому матчі з івано-франківським «Ураганом» на домашньому майданчику.

-А перед «Енергією» стоїть завдання виграти регулярний чемпіонат? Чи все-таки немає різниці, з якого місця потрапляти у плей-оф?   
-Керівництво «Енергії» перед нами ставить завжди максимальні цілі. Це – перемоги у кожній грі. Звісно, що хотілося б перемогти у регулярному чемпіонаті. Будемо до цього прагнути. Налаштовуватися треба на кожну гру. Та все ж головним завдання є перемога у чемпіонаті та Кубку України.  

Автор: Мстислав КОЦЬКИЙ-БОБ’ЯК
Просмотров: 403 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz