Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 1 » Стефанків: В цілому цей рік був вдалим для "Енергії"
20:49
Стефанків: В цілому цей рік був вдалим для "Енергії"
Президент львівської «Енергії» Олександр Стефанків в інтерв’ю клубній прес-службі підбив підсумки 2012 року та поділився сподіваннями на 2013-й.

- Олександре Миколайовичу, яким для «Енергії» був 2012-й рік?

- В цілому цей рік був вдалим. Ми вперше в історії в одному сезоні здобули золото чемпіонату та національний Кубок. Зуміли пробитися в елітний раунд Кубка УЄФА (хоча виступили на цій стадії єврокубкового турніру невдало). Загалом, повторюю, цей рік був для нас успішним.  

- Мабуть, ключовою у році можна назвати перемогу в чемпіонаті, чи цей успіх і здобуття Кубка ставите в один ряд?

- Зрозуміло, що перемогти в чемпіонаті значно важче, ніж у розіграші Кубка. Зрештою, на міжнародній арені виступає тільки чемпіон. Водночас не хочу применшувати вагу перемоги в кубковому турнірі. Можливо, багато хто сумнівався, що ми зможемо перемогти на цих змаганнях. Але «Енергія» довела, що є найсильнішою в Україні. Дехто із «Локомотиву» ставив під сумнів справедливість нашого тріумфу в чемпіонаті. Втім фінальна гра за Кубок України, в якій ми обіграли харків’ян, показала хто є найсильнішим.        

- Є матч у 2012 році, який викликає у вас найбільше емоцій?  

- Я би не виділяв якийсь окремий матч. Можливо, матчі у Фіналі чотирьох Кубка України проти «Урагану» та «Локомотиву». Чемпіонат – це значно довша дистанція, тому в пам’яті більше закарбувалися ці вирішальні ігри за Кубок.

- Можна сказати, що окрім виступів у Кубку УЄФА, усе, що планували на 2012-й рік, виконали?

- Загалом так. Не можу сказати, що усе виконали ідеально, ми ж бачимо, куди потрібно рухатись, як розвиватись. Мабуть, влітку недопрацювали із селекцією, потрібно було освіжити команду.

- Селекцією можна зайнятися на початку 2013 року…

- ... Звісно, можна. Але це не простий процес. Багато в цій справі залежатиме від того, хто тренуватиме команду – Микола Анатолійович Сич позбудеться приставки «виконувача обов’язків», чи інший спеціаліст. Побачимо…

- Що чекаєте від 2013-го? Повторення торішніх успіхів, плюс кращий виступ у Кубку УЄФА?

- Звісно, потрібно рухатися уперед, досягати нових висот. Ми свідомі того, що відстояти чемпіонство буде важче, ніж його здобути. Тим паче, що охочих відібрати в нас золото чемпіонату стало більше, команди прогресують. Однозначно, буде важко. Але ми віримо у своїх хлопців, сподіваємося, вони доведуть, «що у порохівницях є ще порох». Надіюся, що 2013-й рік буде не гіршим за 2012-й.

- Що перед Новим роком скажете уболівальникам?

- Хочу привітати уболівальників, членів нашого фан-клубу. Приємно, що наші фани є ініціативними, постійно розвиваються. У 2012-му в нас з’явився клубний талісман, наші уболівальники їздять на гостьові ігри. Зі своєї сторони будемо робити усе для того, щоб у будні ігри починалися пізніше, ніж зараз. Хочемо, щоб у більшої кількості уболівальників була можливість відвідати наші ігри. Адже ми граємо саме для них. На жаль, не усе тільки від нас залежить.                    

Прийміть, шановні уболівальники, наші найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань. З Новим роком! 

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/696-stefankiv-v-cilomu-cej-rik-buv-vdalym-dlja-energiji.html

Просмотров: 417 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz