Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Август » 22 » Стефанків: Тепер уже нічого не завадить новий сезон провести під егідою Екстраліги
14:19
Стефанків: Тепер уже нічого не завадить новий сезон провести під егідою Екстраліги
Президент львівської «Енергії» Олександр Стефанків повідомив клубний сайт про те, що уже вирішено останні юридичні формальності по створенню футзальної Екстраліги.

- Договір між АМФУ та Екстралігою про передачу прав на проведення чемпіонаті України з міні-футболу серед команд вищої ліги підписано. Тепер уже нічого не завадить новий сезон провести під егідою об’єднання футзальних клубів, - каже Олександр Миколайович.  

- Олександр Миколайович, проведення чемпіонату під егідою Екстраліги як позначиться на самому турнірі?

- Буде дуже багато позитивних речей. Тепер керівники клубів самі вирішуватимуть усі організаційні питання. Будемо разом приймати рішення стосовно маркетингу, проведення трансляцій, виконання умов регламенту, будемо вирішувати на що витрачати наявні кошти. Насправді, плюсів дуже багато. Прийнято рішення проводити відео-трансляції в інтернеті усіх ігор чемпіонату. Лише є питання по Покровці, інші команди зобов’язалися це робити. По завершенні ігор проводитимуться обов’язкові прес-конференції. За підсумками туру буде визначатися збірна туру. Про це говорити можна дуже довго, таких речей багато.

- На телебаченні футзальні ігри показуватимуть?

- Є пропозиції від каналів, але рішення по цьому питанні прийматимемо пізніше. Найперше, потрібно розрахуватися із Асоціацією, орендувати офіс тощо. Це найнагальніші питання. Також потрібно приступити до пошуку спонсорів Екстраліги. Проводитиметься конкурс для менеджерів, які б могли допомогти нам зробити із футзального чемпіонату якісний продукт.

- Тож, робота тільки починається, а зараз завершено підготовку плацдарму…

- Так, ви праві. Зараз починається реалізації усіх ідей, які у нас є.

- Матч за Суперкубок транслюватиметься тільки в інтернеті?

- Так, тільки в інтернеті. Вели переговори із каналом «Футбол». Але озвучені суми для нас надто великі. Тим паче, що права на показ матчу за Суперкубок належать не нам, а АМФУ.

- Наостанок питання, що стосується суто «Енергії». Це правда, що Олександр Вершинін потрапить у заявку «зелено-білих» на сезон?

- Так, прийнято рішення про підписання із Вершиніном контракту. Він має замінити Кондратюка.  

- Сезон розпочнете в теперішньому складі? Інших новобранців найближчим часом не буде?

- Найближчим часом нікого не будемо підписувати. Але заявочна компанія завершується 25 жовтня. До цього часу не виключено, що ми ще підсилимося. 

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/131-stefankiv-teper-uzhe-nichogo-ne-zavadyt-novyj-sezon-provesty-pid-egidoju-ekstraligy.html

Просмотров: 498 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz