Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 23 » Старт після перерви
12:34
Старт після перерви
Чи залишиться ЛТК одноосібним лідером, чи здійсниться головна сенсація та перші очки Спортлідера?

 

24 листопада відбудуться чергові матчи футзальної "Екстра-ліги”. Цього дня пройде 6-й тур чемпіонату України з футзалу у найвищому дивізіоні серед чоловічих команд.

Тур проводиться після паузи, під час якої провідні українскьі гравці брали участь у Чемпіонаті світу з футзалу,що проходив у Таїланді.

 Пропонуємо вашій увазі анонс трьох ігор туру.

 

"Ураган" (Івано-Франківськ) - "Єнакієвець" (Єнакієве)

 Матчем туру можна вважати матч в Івано-Франківську, де місцевий "Ураган” прийматиме гостей з Донбасу - "Енакіевец”. Зовсім недавно Ураган помпезно відсвяткував свій 10 річний ювілей. А ще "Ураган” підписав угоду з бразильцем Роніньо, який раніше виступав у команді "Іберія стар”, проте вийти на паркет він зможе не раніше Нового року. І Ураган, і Єнакієвець мають по шість очок у своєму активі. Переможець цієї пари зможе впевнено закріпитися в першій четвірці. Кожна з команд плідно використовувала вимушену паузу, проводячи спаринги з сильними командами. Так Єнакієвець кілька разів грав із ЛТК, а "Ураган” розминався на своїх молодших товаришів з команди "Ураган-2".

 

Місце проведення: Івано-Франківськ, спорткомплекс "Коледж фізпідготовки”.

Початок матчу: 24.11.2012р. 15:00

 

 "Локомотив" (Харків) - "Кардинал-Рівне" (Рівне)

 Так само в рамках 6 туру буде цікавий матч у Харкові, між "Локомотивом” і "Кардиналом”. Примітно, що після останнього чемпіонату Європи перший матч у Національній першості "Локомотив” грав проти того ж "Кардинала”, той матч закінчився перемогою харків'ян - 1:0. Важко припустити в якому стані знаходяться зараз лідери "Локомотива” після неоднозначного виступу на чемпіонаті світу в Таїланді. Якби не цей факт, то в явні фаворити можна було сміливо записувати харків'ян, але як буде в цьому матчі припустити складно. Можливо Євген Ривкін дасть відпочити провідним гравцям своєї команди. Так чи інакше, для "Кардинала” цей матч непоганий шанс реабілітуватися перед своїми уболівальниками і вибратися з підвалу турнірної таблиці.

 

Місце проведення: Харків, спорткомплекс: "Локомотив”.

Початок матчу: 24.11.2012 р. 15:00

 

"Енергія" (Львів) - "Спортлідер +" (Хмельницький)

 Гравців "Енергії”, які "тягнули” на собі збірну України в Таїланді чекає матч проти "Спортлідера +” - команди, яка в нинішньому розіграші не набрала жодного очка, а саме нуль. Безперечно, фаворитом буде "Енергія”, яка, здається, обіграє хмельничан із закритими очима. Але чи так все погано в таборі "Спортлідера +”, скільки вже було написано на цю тему, скільки переговорено. Не може бути все погано завжди. Колись чорна смуга зобов'язана закінчитися. Правда найближчий суперник і не є командою, на якій можна ту саму смугу перервати, але тим ні менш вболівальники "Спортлідера” щиро вірять в це. Якщо дійсно станеться, що "Спортлідер” відбере очки у "Енергії”, то це, мабуть, буде головною сенсацією шостого туру.

Місце проведення : Львів, спорткомплекс "Галичина”.

Початок матчу: 24.11.2012 13:00

 

Екстра-ліга

Просмотров: 534 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz