Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Июнь » 6 » Станіслав Гончаренко: "Програв український міні-футбол"
15:18
Станіслав Гончаренко: "Програв український міні-футбол"
Після останньої гри сезону між "Енергією" та "Ураганом", в якій івано-франківський "Ураган" став чемпіоном України, головні тренери обох команд Станіслав Гончаренко та Сергій Гупаленко поділилися враженнями від матчу.

Станіслав Гончаренко, головний тренер «Енергії»:
- Після матчу я зайшов у роздягальню «Урагану» і сказав відкрито, що ви заслужено виграли перше місце. І що саме головне, футбол обманути не можна. В той час, коли «Ураган» тренувався, окрім Ципуна, який в ключових іграх так і не зіграв, і Чепорнюка, який мінімальний час грав, у нас п’ять людей полетіли у Бразилію. Об’ємний процес, який має пікове значення у результаті, закладається фундаментально на кожному етапі, кожному кроці чемпіонату країни. В той час, коли потрібно було підтягнути всі регулятори тренувального процесу, функції організму команди, люди поїхали в Бразилію. А потім пишуть в інтерв’ю, і говорять, ми набрались досвіду. Якого досвіду? Хто набрався досвіду? Ось будь-ласка, хто виграв чемпіонат? Три бразильця, а якщо брати сьогоднішню гру, то точніше буде сказано, один.

Президент «Урагану» Бубен привіз трьох бразильців і вони виграли чемпіонат. Ви думаєте, це «Енергія-Тайм» програла чемпіонат? Ні, це програв український міні-футбол. Тому що приїхали в країну всього три іноземці і стали чемпіонами. Цілком можливо, що вже завтра вони поїдуть в Азербайджан чи ще кудись. Але залишиться наш міні-футбол. І ми повинні чесно спитати, де справжні переможці. Формування складів етапу чемпіонату це не окремо взятий епізод. Але на сьогоднішній день потрібно бути справедливим. І коли я говорю, що футбол не можна обманути, я це і маю на увазі. До ігор потрібно готуватись. Коли між чвертьфіналом і півфіналом у нас забрали гравців, коли ми три тижні тому перемогли найвинослівішу, найшвидшу, найсильнішу команду, харківський «Локомотив» от там вже була втома.

– Луческу після матчів із «Барселоною» сказав, у них просто був Мессі. Ви можете сьогодні так сказати, у них просто був Сержао?
- Я вже це говорив в інтерв’ю. Я це повторю, це проблема, яку ми так і не закрили, проблема, яка вирішила питання із золотими медалями. Все. Я не знаю свою долю далі, можливо це мої останні кроки у Львові. Я ще подумаю. Але від мене має йти одне, по всім законам, по всім жанрам закономірно те, що «Ураган» став чемпіоном. В футболі перемагає тільки правда, футбольна правда.

Сергій Гупаленко, головний тренер «Урагану»:
- Ми сьогодні грали краще і по моментах, і по створенню, і по володінню м’ячем. Якщо ми попередні дві гри програли і пропустили 17 голів, сьогодні все-таки все розвернулось. Перш за все хочу привітати хлопців, адже це вони завоювали це чемпіонство. Також хочу привітати все місто Івано-Франківськ, наше керівництво, наших уболівальників, вони всі заслужили цієї перемоги. Ми до цього довго йшли і от вона прийшла. Я завжди говорив, що «Енергія» серйозна команда, мені завжди вона подобалась. Але якщо взяти той «Тайм», то він був сильнішим.

– Назвіть найкращого гравця «Урагану» у цьому сезоні?
– Я хотів би виділити всю команду. Але знаєте, що я ще хочу сказати. Коли приїхали Сержао і Біро Жаде всі казали, що одного товстого привезли, одного старого. Але як виявилось товстий і старий зробили півсправи.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=2007
Просмотров: 763 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Июнь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz