Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Октябрь » 19 » «Спортлідер+» поступився «Кардиналу-Рівне»
23:07
«Спортлідер+» поступився «Кардиналу-Рівне»

У матчі 5-ого туру Екстра-ліги підопічні Івана Стасюка у рідних стінах зазнали поразки від «Кардиналу-Рівне»

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Кардинал-Рівне» – 2:4 (0:0)

Арбітри: Дребужан Сергій (Мукачево), Плотников Роман (Донецьк)

Голи: Михайленко Дмитро (29), Засенко Андрій (40) – Танський Віталій (24), Піддубний Сергій (32, 39), Дармовіс Павло (37)

«Спортлідер+»: 23. Лисенко Максим, 1. Тимощук Богдан, 21. Фетько Олексій, 18. Сондак Володимир, 10. Іванов Вадим, 11. Заворотний Ярослав (кап.), 20. Засенко Андрій, 6. Чуднов Андрій, 7. Карбовський Юрій, 8. Коробка Максим, 5. Михайленко Дмитро, 15. Мартинюк Дмитро, 3. Атаманюк Віталій

Головний тренер: Іван Стасюк

«Кардинал-Рівне»: 1. Дєнюжкін Віталій, 27. Гурко Іван, 6. Дармовіс Павло, 8. Танський Віталій (кап.), 10. Піддубний Сергій, 11. Кручок Володимир, 12. Лісніченко Віталій, 13. Ситник Дмитро, 17. Басич Олександр, 19. Фаренюк Артем, 25. Чернієнко Андрій, 80. Тригубець Сергій

Головний тренер: Сергій Піддубний

Сьогодні флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+» провів свій черговий матч. В рамках 5-ого туру Екстра-ліги підопічні Івана Стасюка приймали у рідних стінах непоступливий «Кардинал-Рівне». Очікувалось дуже цікаве та безкомпромісне протистояння сусідів по турнірній таблиці, так звана «битва за 6 очок». Оптимізму додавав і той факт, що після травми повернувся Ярослав Заворотний, який вивів «Спортлідер+» на звітний поєдинок із капітанською пов’язкою.

Розпочали команди дуже активно. Відкривати рахунок міг Сондак, який блискучим ударом з розвороту цілив у праву «шістку», проте вище всяких похвал зіграв Дєнюжкін, який у ефектному стрибку ліквідував загрозу власним володінням. Було помітно, що при палкій підтримці власної вболівальницької торсиди «лідери» докладуть максимум зусиль, щоб реабілітуватися за розгромну поразку від «Енергії». «Кардиналівці» розпочали грати «другим номером», очікуючи свого шансу у конраатаках. Одну з них точним ударом міг завершувати Танський, який вийшов на ударну позицію після помилки Фетька при грі у захисті, однак подолян виручив Лисенко, який зреагував на гарматний удар капітана рівнян у правий нижній кут. Хмельничани перехопили ініціативу, і розпочали масований штурм воріт гостей. Дєнюжкін врятував свою команду після потужного пострілу Іванова, проте першим на добиванні виявився Фетько, але відверто вибачив суперника, не зумівши із кількох метрів поцілити у фактично порожні ворота. Розкішну передачу Фетька чудовим ударом зльоту у верхній кут замикав Калуков, однак страж воріт «кардиналівців» продовжував творити дива у рамці воріт, парирувавши з лівої «дев’ятки» фактично «мертвий» м’яч після удару Дмитра. Гості відповіли двома небезпечними ударами від Сергія Піддубного, проте впевнено у рамці воріт діяв Лисенко, раз-по-раз ліквідовуючи загрози. Завершення першого тайму проходило у атаках господарів майданчику. Заворотний чудовим ударом зльоту у праву «шістку» замикав розкішний пас Засенка, однак Дєнюжкін знову був на висоті. В наступній атаці страж воріт рівнян ціною надзусиль зреагував на гарматний постріл Іванова, і потім ще і парирував добивання у виконанні Сондака, зірвавши неймовірні овації багаточисленних трибун. На останніх секундах Засенко чудовим ударом у верхній кут замикав передачу Калукова, однак «кардиналівців» врятувала стійка, яка прийняла на себе удар «двадцятки» хмельничан. Відпочивати команди пішли за нічийного рахунку.

Другий тайм видався ще цікавішим. Після розіграшу ауту Калуков прицільним ударом бив у ліву «дев’ятку», проте страж воріт гостей знову виручив свою команду. І саме тоді ледве не спрацювало відоме футбольне правило. Забивати після обрізки того ж Калукова міг Танський, однак капітан рівнян відверто вибачив суперника, пробиши на щастя подолян поруч із стійкою. Однак вже в наступній атаці рахунок у матчі був відкритий. Чернієнко блискуче відпасував на Танського, і капітан «кардиналівців» невідпорним ударом у дальній верхній кут не залишив жодних шансів Лисенку – 0:1. Пропущений м’яч ще більш активізував «лідерів», які продовжували відчайдушно атакувати ворота гостей. Відновити статус-кво міг Фетько, проте Дєнюжкін зреагував на потужний удар з розвороту у верхній кут відж Олексія. Небезпечно били по воротах рівнян Калуков та Іванов, однак страж воріт гостей, який в цей вечір спіймав кураж, діяв у рамці воріт просто бездоганно, раз-по-раз ліквідуючи загрози власним володінням. На 29-ій хвилині підопічним Івана Стасюка вдалося втілити свою територіальну перевагу у забитий м’яч. Коробка розкішним пасом вивів на ударну позицію, і Дмитро невідпорно пробив у ліву «дев’ятку» – 1:1. Виводити свою команду вперед міг Сондак, однак голкіпер рівнян врятував свою команду після потужного удару у лівий нижній кут у виконанні Володимира. І саме тоді тактика «Кардиналу-Рівне», який діяв другим номером, сповна виправдала себе. Граючий тренер рівненців, Сергій Піддубний, холоднокровним ударом в праву «шістку» не залишив шансів для нашого голкіпера – 1:2. Іван Стасюк пішов у ва-банк, випустивши Андрія Чуднова п’ятим польовим гравцем. І відразу «кардиналівці» збільшили власну перевагу. Дармовіс сповна скористався помилкою захисту «лідерів» при грі в більшості, і точним ударом вразив незахищені ворота – 1:3. Проте відразу Коробка міг скоротити розрив до мінімуму, впритул розстрілюючи голкіпера, однак Дєнюжкін знову врятував свою команду від вірного голу. Однак вже в наступній атаці Піддубний перехопив сферу у центрі майданчика, і красивим парашутом поцілив у порожні ворота – 1:4. Останні секунди пройшли у атаках «лідерів». Андрій Засенко точним ударом в дальній кут замкнув блискучу передачу Калукова – 2:4. Скоротити розрив у рахунку до мінімального міг Заворотний, проте Дєнюжкін чудом зреагував на гарматний постріл капітана «Спортлідера+».

У підсумку – поразка хмельничан із рахунком 2:4. Наступну гру в Екстра-лізі підопічні Івана Стасюка проведуть 24-ого жовтня. В цей день «Спортлідер+» у рідних стінах поміряється силами із діючим чемпіоном України, харківським «Локомотивом».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/6756.html

Просмотров: 476 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz