Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 21 » «Спортлідер+» – «Львівхолод» 4:2
21:04
«Спортлідер+» – «Львівхолод» 4:2
«Спортлідер+»: 18. Хомин Павло, 4. Сохорук Микола, 17. Колесников Олексій, 3. Стасюк Вадим, 10. Матвєєв Андрій, 2. Атаманюк Віталій, 8. Глас Артем, 5. Михайленко Дмитро, 9. Палійчук Богдан, 14. Нємий Артур, 16. Рефель Вадим, 11. Мартинюк Дмитро, 1. Алексейчук Сергій.
«Львівхолод»: 1. Жезло Андрій, 3. Кудінов Ігор, 4. Денис Василь, 5. Кольчук Сергій, 11. Данилюк Володимир, 9. Писько Ярослав, 8. Федюк Андрій, 10. Сергієнко Назар, 12. Строгий Любомир, 15. Лаба Володимир, 21. Пунда Ігор.
Голи: Сохорук, 11 (1:0), Матвєєв, 18 (2:0), Атаманюк, 27 (3:0), Писько, 27 (3:1), Федюк, 32 (3:2), Колесников, 40 (4:2).
Попередження: Кольчук, 40.
Суддівська бригада: Ганіченко (Рівне), Фурман (Чернівці), Подворний (Хмельницький). Інспектор – Тулєпов (Кременчук).

Сказати, що матч 10 туру першості України з футзалу, який відбувся в Хмельницькому, видався цікавим – не сказати нічого. Це був поєдинок, який надовго запам’ятається багатьом. Глядачі стали свідками не лише шести голів, а моментів радощі, печалі, хвилювання та шаленою напруги.
Вже з самого початку матчу господарі майданчику дали зрозуміти усім, що не збираються «здаватися» лідеру першості. І перший ж момент біля воріт «Львівхолода», коли Артем Глас із розвороту потужно пробивав, міг завершитися взяттям воріт. Але на відмінно зіграв Андрій Жезло. Гравці «Спортлідера+» продовжили шукати щастя біля чужих воріт і на 5-хвилині ледве не досягнули бажаного. Спочатку Артур Нємий пробив, але Жезло відбив, а ось Богдан Палійчук, який став першим на підборі, зобов’язаний був забивати, однак влучив у стійку. Гості ж «огризнулися» на 7-хвилині, коли поруч із стійкою пробив Любомир Строгий. На 10-хвилині Палійчук знову отримав шанс на гол, але спочатку пробив повз ворота, а потім – «Львівхолод» врятував голкіпер. Те, що невдалося Богдану, зробив капітан Микола Сохорук. Олексій Колесников пройшов лівим флангом та віддав чудовий пас на дальнюю стійку, де капітан «Спортлідера+» холоднокровно переправив «смугастого» в сітку воріт. Через дві хвилини подвоїти рахунок міг Дмитро Михайленко, але гостей врятувала поперечина.
Гравці «Львівхолода» виглядали розгубленими. Атаки в них не виходили, а тому один із небезпечних моментів вони створили аж на 15-хвилині, коли по воротам хмельничан пробив Володимир Данилюк, а Павло Хомин переправив м’яч на кутовий. Після цього двічі «Львівхолод», після ударів Олексія Колесникова, рятував страж воріт. Але і він був безсилим на 18-хвилині, коли Андрій Матвєєв потужно та влучно пробив з метрів 12-ти. На заключній хвилині першого тайму гості не те, щоб могли відіграти один гол, але й зрівняти рахунок. І в обох випадках «Спортлідер+», після ударів Андрія Федюка, врятував Павло Хомин.
Вже на 2-хвилині другого тайму хмельничани втратили чудовий шанс збільшити свою перевагу до трьох голів. Микола Сохорук вийшов віч-на-віч із Андрієм Жезло, але переграти кіпера гостей не зміг. Але на 27-хвилині матчу на табло все одно загорівся рахунок 3:0. Швидка така господарів завершилася ударом Віталія Атаманюка. Голкіпер «Львівхолода» відбив цей удар, але… м’яч знову опинився в Атаманюка, і кращий форвард «Спортлідера+» забив свій 5 гол у сезоні. Але розслаблятися було ще зарано. Львів’яни просто миттєво відграли один м’яч, розігравши комбінацію, яка завершилася влучним ударом Ярослава Писька. Цей гол вніс неабияку напругу на полі. Господарі захвилювалися, а гості відчули, що можуть дотиснути суперника та врятуватися від поразки. На 32-хвилині матчу «Спортлідер+» від голу врятувала стійка, але не встигла секундна стрілка добігти до завершення цієї хвилини, як м’яч все таки влетів у ворота Хомина. Точним ударом із середньої відстані відзначився Андрій Федюк. Гості продовжили тиснути на ворота суперника, а хмельничани, здебільшого, будували гру на контратаках. Забити не вдавалося жодній з команд. А за 4 хвилини 15 секунд до завершення матчу тренери «Львівхолода» наважилися замінити голкіпера на 5 польового гравця і… гості катали м’яча поблизу воріт хмельницького клубу, але забити ніяк не могли – гравці «Спортлідера+» діяли доволі уважно. Чим ближче до завершення матчу, тим все «гарячіше» ставало як на полі, так і на трибунах. І справжній вибух емоцій стався за 15 секунд до фінальної сирени. Господарям вдалося перехопити м’яча та провести стрімку атаку, яка завершилася точним ударом Олексія Колесникова у порожні ворота. 4:2 – і питання переможця в цьому протистоянні було знятим.
Отже, футзальний клуб «Спортлідер+» доволі вдало стартував у другому колі. Сподіваємося, що в наступних матчах гравці хмельницької команди так само радуватимуть своїх прихильників чудовою грою та позитивним результатом.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/2110.html

Просмотров: 564 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz