Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 26 » «Спортлідер+» – «Київ-НПУ» 2:1
22:05
«Спортлідер+» – «Київ-НПУ» 2:1
Спортлідер+» 2:1 «Київ-НПУ»

«Спортлідер+»: 12. Хомин Павло, 17. Колесников Олексій, 3. Стасюк Вадим, 10. Матвєєв Андрій, 14. Нємий Артур, 4. Сохорук Микола, 2. Атаманюк Віталій, 8. Глас Артем, 5. Михайленко Дмитро, 9. Палійчук Богдан, 11. Мартинюк Дмитро, 1. Алексейчук Сергій.

Головний тренер: Іван Стасюк.

«Київ-НПУ»: 1. Коваленко Тарас, 22. Горло Ігор, 7. Войтюк Максим, 8. Шаровара Сергій, 29. Директоренко Валерій, 20. Концеба Павло, 14. Концеба Максим, 3. Листопад В’ячеслав, 27. Галицький Олександр, 12. Конопчук Сергій, 23. Кіндяков Євген.

Головний тренер: В’ячеслав Листопад.

Голи: Атаманюк, 18 (1:0), Нємий, 24 (2:0), Листопад, 37 (2:1)

Попередження:  Атаманюк, 34.

Суддівська бригада: Мар’ян Левицький (Львів), Павло Грева (Львів), Сергій Подворний (Хмельницький). Інспектор: Віталій Олійник (Київ).

Вперше своїй історії «Спортлідер+» взяв участь у розіграші Кубка України з футзалу. Звичайно, цей факт додав відповідальності за результат у матчі проти  «Київ-НПУ». Тим паче, що це є кубкове протистояння, в якому вирішувалося – яка з команда піде далі, а яка зосередиться на іграх чемпіонату. І далі йдуть хмельничани!

Ще на початку тижня «спортлідерівці» зазнали кадрових втрат – на тренуванні травмувався досвідчений Вадим Рефель. А тому його місце в «четвірці» Іван Стасюк довірив Артуру Нємому. Нападник не підвів – зіграв надійно та результативно. Ну, а матч розпочався з того, що вже на другій хвилині Артем Глас потужним ударом перевірив на міцність стійку воріт суперника. Стійка виявилася міцною і на табло залишилися нулі. Ще через дві хвилини Микола Сохорук, після передачі Нємого, завдав небезпечного удару, але м’яч пройшов поруч із стійкою. Гості ж намагалися взяти контроль над грою, однак зробити це їм не вдавалося. Хмельничани непогано захищалися, а тому кияни могли сподіватися лише на удачу та стандарті положення. І саме «стандарт» на 8 хвилині ледве не приніс їм бажаного – після розіграшу кутового Шаровара пробив сильно… у поперечину.

«Спортлідер+» по-справжньому «огризнувся» на 10 хвилині. Швидка контратака, простріл Вадима Стасюка і замикання в падінні Миколи Сохорука – голкіпер врятував «Київ-НПУ». Наступна атака і Глас вдруге у матчі влучає у стійку! «Зараз заб’ють», – лунає думка на трибунах. Але на гол довелося зачекати сім хвилин. Хмельничанам вдалася стрімка атака і Андрій Матвєєв віддав чудовий пас на Віталій Атаманюка. Форвард «Спортлідера+» свій шанс реалізував і відкрив рахунок у матчі. Гості одразу ж мали нагоди відігратися, але хмельничан, після удару Конопчука врятував Павло Хомин. Ну, а Атаманюк міг оформити дубль у матчі – черга рятувати дійшла й до голкіпера «Києва-НПУ».

На початку другого тайму команди обмінялися ударами і «причаїлися» на хвилинки дві. Аж раптом невелика помилка у захисті «Спортлідера+» ледве не перетворилася на «пожежу», адже Войтюк опинився перед Хоминим та пробив – Павло «потягнув» цей удар. І майже одразу ж господарі кинулися в атаку. Хоч страж воріт гостей врятував свій клуб після удару Атаманюка, але удар Нємого, який встиг на добивання, йому був не по силам. 2:0 і, здавалося, можна було вже трохи мріяти про 1/8 фіналу. Хоча в футзалі два голи – це невелика перевага. До того ж грати залишалося 16 хвилин. Те, що розслаблятися зарано – довели кияни, які протягом сьомої хвилини другого тайму двічі потурбували Хомина. Хмельничани ж відповіли ефектиніше, але не ефективно. Спочатку Стасюк не зміг замкнути простріл Колесникова, а потім Дмитро Михайленко, «прилетівши» з м’ячем від власної половини поля, зробив якийсь бразильський фінт та пробив щосили – гостей вкотре врятувала стійка. На 33 хвилині Андрій Матвєєв втратив чудову нагоду забити киянам, коли опинився сам на сам із голкіпером та не зміг його переграти. Футзалісти «Київ-НПУ» продовжували наполегливо шукати щастя біля чужих воріт, але захист хмельничан не давав їм шансів на порятунок. Щоправда, до 37 хвилини. Саме тоді оборона дала тріщину, якою скористався граючий тренер киян В’ячеслав Листопад. Через хвилину гості, які почали грати вп’ятьох, ледве не зрівняли рахунок – Валерію Директоренко не вистачило влучності. Кінцівка матчу видалася напруженною. Кияни намагалися зрівняти рахунок, хмельничани – збільшити перевагу, забивши у порожні ворота з власної половини поля. Жодна з команд не справилася зі своїми завданнями, а тому фінальна сирена зафіксувала перемогу «Спортлідера+» з рахунком 2:1. Отже, хмельничани йдуть далі!

Хто стане суперником хмельничан в 1/8 фіналу дізнаємося 29 листопада. Саме цього дня відбудеться жеребкування. Ну, а поки що, давайте привітаємо усіх гравців, тренерів, керівників та вболівальників «Спортлідера+» із виходом до наступного раунду змагань!

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/1906.html

Просмотров: 590 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz