Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 7 » «Спортлідер-2» здобуває першу перемогу в сезоні!
00:16
«Спортлідер-2» здобуває першу перемогу в сезоні!

Віктор Мглинець із перемоги розпочав свою роботу на тренерському містку  ”Спортлідера-2″

Сьогодні дублююча команда флагману хмельницького футзалу, «Спортлідер-2», провів свій черговий поєдинок. У рамках 4-ого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги підопічні подоляни зіграли на виїзді проти «Говерли» із Ужгорода.
Команду до звітного поєдинку готував новий тренер – Віктор Іванович Мглинець, який нещодавно змінив Романа Шевчука на тренерському містку. Зазначимо, що Роман Шевчук і надалі продовжуватиме роботу в тренерському штабі "Спортлідера-2″, виступаючи в якості помічника Віктора Івановича.

«Лідери» з перших хвилин заволоділи ініціативою, і невдовзі змогли відкрити рахунок. Атаманюк філігранною передачею знайшов на дальній стійці Ситника, і Олег вдотик пробив у нижній кут – 1:0. Не встигли ужгородці як слід оговтатися від пропущеного голу, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Захисник «Говерли» після флангового  прострілу невтомного Атаманюка зрізав сферу у сітку власних воріт – 2:0. Такий початок не зламав ужгородську команду. «Ведмедики» активізувалися, і завдяки двом блискуче проведених контратаках змогли відновити паритет – 2:2. Такий хід подій явно не влаштовував подолян. Вже в наступній атаці Шеремета блискучою передачею вивів Атаманюка на побачення із голкіпером, і Віталій ефектним ударом під поперечину вивів «лідерів» вперед – 3:2. Підопічні Віктора Мглинця продовжували діяти першим номером, і невдовзі Руслан Шеремета точним ударом завершив блискучу багатоходівку хмельничан, закріпивши перевагу «Спортлідера-2» – 4:2. Ближче до перерви стався неприємний епізод для «лідерів». Сергій Філь ціною другого попередження зірвав перспективну атаку «Говерли», залишивши команду в меншості. Віддамо належне підопічним Віктора Мглинця, які після цього блискуче діяли в захисті і змогли зберегти свої ворота недоторканними.

В другому таймі ігровий малюнок істотно не змінився – «Спортлідер-2» атакував, а «Говерла» самовіддано оборонялася. Варто відзначити, що чотири (!) рази «ведмедиків» від неприємностей рятував каркас воріт після гарматних ударів Атаманюка та Ситніка. Саме тоді спрацювало відоме футбольне правило – після стрімкого розіграшу ауту ужгородцям вдалося скоротити розрив до мінімуму – 4:3. Підопічні Віктора Мглинця «додали обертів», і невдовзі гол-шедевр записав у свій актив Атаманюк: Віталій розкішним ударом п’ятою у праву «дев’ятку» замкнув чудову скидку Шеремети, оформивши дубль – 5:3. Однак останнє слово в цій зустрічі було за ужгородською командою, якій вдалося відквитати ще один м’яч.

У підсумку – мінімальна перемога «Спортлідера-2» з рахунком 5:4, яка стає для команди першою у нинішньому сезоні, і підопічні Віктора Мглинця у хорошому настрої підходять до виїзного кубкового двобою проти маститого донецького «Сапфіру».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/7861.html

Просмотров: 405 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz