Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 15 » СК Візаж (Житомир) - ФК "Шанс-Авто" (Ковель) - 2:2 (1:1)
00:10
СК Візаж (Житомир) - ФК "Шанс-Авто" (Ковель) - 2:2 (1:1)
Огляд гри
З першої й до останньої хвилини «Візаж» лідирував, не даючи спокою воротам «Шанс-Авто». Все було б добре, якби лідерство нарешті стало результативним. До слова, поєдинок вдався більш веселим, аніж цікавим.

Небезпечний момент у воріт «Візажу» виник вже на 8-ій хвилині. І виник він від своїх. Для відкриття рахунку «Шанс-Авто» всього-на-всього знадобилось, щоб гіперактивний «Візаж» забив сам собі. Антон Лясковський, прострілюючи з правого флангу, відкриває рахунок на користь супернику.

Виправляти помилку Антона зібрався Мельник Юрій, який за хвилину заінтригував вболівальника, зробивши справжній фурор на полі. П’ять розіграшів м’яча у виконанні одного гравця. Спочатку Юра пасує на Коваля, але 15-ка «Візажу» не відгукнулась на передачу. Юра одразу ж пробиває з правого флангу, але м’яч від кіпера летить на кутовий. Надактивний Мельник береться подавати кутовий, але після розіграшу шкіряний вилітає в аут. Завершував хвилину слави Мельник прострілом з середини штрафної, який теж вийшов невдалим.

Після тайм-аута житомиряни не впустили м’яча з ніг і все-таки зуміли запхати м’яча у ворота суперника. Автором «ніякого» голу стає Коваль Юрій, який на 11-ій хвилині користується дитячою помилкою кіпера й відіграє гол Лясковського.

До кінця тайму «Візаж» провів ще кілька не результативних атак. І, розписавшись в обох воротах, Візаж пішов на перерву.

У другій половині зустрічі нічого не змінилось. «Візаж» й надалі підтверджує амплуа господаря. Взагалі, в цьому матчі «Шанс-Авто» представ перед вболівальниками досить незбалансованою командою, яка на полі особливо нічим і не відрізнялась. Житомиряни, натомість, класно розігрували швидкі контр-атаки, хоча гірше демонстрували комбінаційний футбол. Можна говорити про сухість гри в другому таймі лише з позиції нерішучих дій нешвидкого суперника, який весь час був у пошуках себе на полі. Цим самим і псувався малюнок протягом всієї зустрічі, яка зводилась до одностороннього «двобою».

Сказати, що «Шанс-Авто» почав грати в закритий футбол – це не сказати нічого. І навіть за такої «оборонної» гри гостей переважна більшість атак житомирян закінчувалися пасом на свого кіпера. Одразу ж згадуються старі «добрі» проблеми житомирського клубу. Помітний потенціал команди й жага до перемоги, але по завершенню гри це так і не підтверджується результатом.

Першим вартим уваги ударом у площину воріт відзначився Кирішун Роман. На це, як не дивно, відреагував суперник, який так сильно пробив, що Сорокіну знадобилась медична допомога. Може, травма кіпера підштовхнула Володимира на взяття воріт суперника, та в будь-якому разі Мухін подвоює рахунок на 25-й хвилині. Мали змогу розписатись у воротах «Шансу» Коваль, який ударом зліва відправив м’яч повз штангу, потім Лисенко Андрій не дострибнув до шкіряного від прострілу Коваля з центра поля, і Зайцев з Лясковським неодноразово відзначались ударами.

Проте якщо не забиваєш ти, забивають тобі. Золоту футбольну істину ще раз підтвердили футзалісти цього протистояння. На 40-й хвилині. Бобильов Володимир змінює цифри на табло, зводячи всі старання «Візажу» до звичайної нічиєї.

А очікувана перемога була так поруч, тим паче при такому володінні м’ячем. Парадоксальним є те, що гості не передували небезпеку, але господарі не зуміли цим скористатись. Програші «Візажу» по кишені так само, як і нічиї. Пропускати на останніх хвилинах у житомирської команди виходить краще, ніж забивати.

ИСТОЧНИК: http://www.footballzt.com/2011/11/blog-post_4147.html
Просмотров: 683 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz