Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 29 » СК "Візаж" поступився в Житомирі чернівецькому "Меркурію"
22:27
СК "Візаж" поступився в Житомирі чернівецькому "Меркурію"
Результати гри "Візаж" - "Меркурій" другого туру першосі України з футзалу, яка відбулась в СК "Динамо" 29 жовтня, виявились невтішними для житомирян. Візажівці поступились гостям з рахунок 2:3. Причому два з трьох голів в наші ворота забив Сергій Литвиновський.

Житомиряни дуже невпевноне почали перший тайм. Ініціативу майже відразу перехопили гості і майже до кінця тайму тривали в осаді ворота Максима Сорокіна. Від голу господарів врятували лише майстерність воротаря і фарт.Чернівчани мали багато можливостей відкрити рахунок, але їм жодного разу не вдавалось їх реалізувати. Візажівці лише періодично переходили до контратак. І на останній хвилині тайму Юрій Коваль виводить свою команду вперед.

Другий тайм розпочався із швидкої атаки гостей і майже одразу Сергій Литвиновський зрівнює рахунок. Житомиряни в другому таймі почали грати значно краще і впевненіше, але цього виявилось замало. Спочатку Микола Рацько виводить свою команду вперед після помилки захисників. Воротар житомирян, Сорокін, зміг перед цим відбити декілька ударів, але на це вже просто не втсигав зреагувати.

Після цього житомиряни замінили воротаря. Замість Сорокіна на поле вийшов Рустам Рахметов.

На 35 хвилині Литвиновський забиває дубль і робить рахунок 1:3 на користь "Меркурію". Візажівці випускають п’ятого польового, щоб спробувати відігратись. Але жодних серйозних моментів їм створити не вдалось. Навпаки, вони мало не пропустили ще один м’яч, коли один з гравців "Меркурію" сильно вибив м’яч із своєї штрафної у пусті ворота. Але неточно - м’яч пройшов поруч зі штангою.

А на останніх хвилинах матчу після порушення гостями правил, візажівці заробили пенатльті. Його реалізував Юрій Коваль, зменшивши різницю в м’ячах. На більше у "Візажа" просто не вистачило часу.

СК "Візаж" (Житомир) - ФК "Меркурій" (Чернівці) - 2:3 (1:0)

Голи: Киришун Роман (20), Коваль Юрій (39 пен) - Литвиновський Сергій (21, 35), Рацько Микола (28)

Склади команд:
Візаж: Сорокін Максим, Мухін Володимир, Киришун Роман, Лясковський Антон, Зайцев Віталій, Тищенко Микита, Терновий Дмитро, Коваль Юрій, Лисенко Андрій, Дригус Олександр, Мельник Юрій, Рахметов Рустам.
Меркурій: Їжаковський Олег, Янчик Сергій, Гончар Віталій, Литвиновський Сергій, Ткачук Андрій, Рибак Сергій, Пацько Микола, Париський Сергій, Хім’як Павло, Чернієнко Андрій

ИСТОЧНИК: http://www.footballzt.com/2011/10/blog-post_29.html
Просмотров: 545 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz