Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 12 » Сич: Сподіваюся та надіюся, що ми рухаємося вперед
00:25
Сич: Сподіваюся та надіюся, що ми рухаємося вперед
7 лютого 42-ий День народження відсвяткував колишній захисник львівських «Карпат», а нині головний тренер футзальної «Енергіі» Микола Сич. «СПОРТИВКА» привітала Миколу Анатолійовича з Днем народження та перемогою у календарному матчі футзальної Екстра-ліги над харківським «Локомотивом» - 1:0.

-День народження відсвяткував у сімейному колі з дружиною та двома синами, -каже Микола СИЧ. Також прийшли батьки, мої племінники, сестра з чоловіком. Нічого особливого не видумували. Адже у психологічному плані в мене наступного дня була дуже важлива календарна гра чемпіонату України з харківським «Локомотивом». Тому посиділи у сімейному колі, сказали тости, з’їли торт, випили пива.

-А що вам подарували на День народження?

-Від усієї родини мені подарували годинник, а від дружини, тещі, синів подарували одеколон хорошої марки, здається, «Бандерас» називається.

-Яке найнесподіваніше святкування Дня народження доводилося вам святкувати?

-Бувало, що мій день народження припадав на матчі і як діючого гравця і як тренера. Пригадую, коли ще за Юрія Івановича Кобзаря (колись головний тренер «Енергії», -- примітка автора), коли ми грали  з «Будівелом» і перемогли їх 8:1, ця перемога,якраз припала на 7 лютого, тобто на моє день народження. Наприклад, коли виступав, як легіонер за польські футбольні команди, то два роки свої дні народження святкував у Польщі.  

-Левову частку життя ви присвятили львівським «Карпатам». Виступали за цю команду. Хто вас привітав з «карпатівців»?

-Чесно кажучи, зараз так особливо не підтримую стосунки з «карпатівцями». Тому відверто кажучи, можна сказати, що ніхто мене з них не привітав. Можливо єдине, що в газеті «Карпатах». Або ж на їх офіційному сайті є привітання. А так, зараз, вже з «карпатівців» мало з ким підтримую стосунки. Зараз у мене левова частка мого життя пов’язана з «Енергією».  

-У статусі головного тренера «Енергії» ви вже провели пять ігор. На скільки ви задоволені, як тренер втіленням тих ідей, які донесете хлопцям. Чи помітний прогрес?

-Поки що зарано робити якісь висновки. По цих п’яти матчах нас лихоманить. Ледве 1:0 вдома перемогли рівненський«Кардинал», 2:0 вимучили у Хмельницькому зі «Спортлідером+», з «Єнакієвмом» була «весела» гра, коли по ходу матчу програвала 0:2. Ну і, звісно, болюча поразка у Луганську з «ЛТК». Там ми не зіграли так, як хотіли, допустилися помилок. Тому після цієї гри у мене було багато запитань, була серйозна розмова з хлопцями, був детальний перегляд матчу. Мені, здається, що після цього мені вдалося достукатися до гравців. Однак, зарано ще робити якісь висновки, адже як кажуть, гра на гру не схожа. Сподіваюся та надіюся, що ми рухаємося вперед, а це треба підтверджувати результатами.

-Після гри з «ЛТК», коли вилучили Коваля, ви сказали, що з ним буде серйозна розмова. Чи понесе він якісь штрафні санкції, за епізод з вилученням на 9-ій хвилині матчу в Луганську? Можливо, це питання й не до вас…

-А чому не до мене? Звичайно, що я приймаю рішення і вже попередив Сергія, в залежності від того, скільки йому «вкатають» ігор дискваліфікації, стільки й буде розмір його штрафних санкцій. А те, що штраф буде – це однозначно. Гравець не повинен себе вести на полі так, як Коваль у тому епізоді. Він не один, він відповідає за всю команду і немає права підводити всю команду. Він не хлопчик, не з ДЮСШ, а тому за свої вчинки потрібно нести відповідальність.

-У грі з «Локомотивом» воротар «Енергії» Кардаш вкотре у сезоні відстояв на нуль. Ви задоволені його діями?

-Володя зіграв надійно не лише в грі з «Локомотивом», а і в попередній грі. Ми вже дві гри вдома не пропускаємо, перемагаємо по 1:0. У грі з «Кардиналом» Сергія Піддубного у Кардаша взагалі було катма роботи. Сьогодні трішки менше, але і в тих епізодах, які створював «Локомотив» Кардаш діяв надійно, довів свою профпридатність. А коли на останньому рубежі воротар діє надійно, то й команда загалом відчуває впевненість. Задоволений Кардашем. 

Газета "Спортивка"

Просмотров: 495 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz