Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 20 » «Шанс-Авто» – «Спортлідер+» 4:2
00:23
«Шанс-Авто» – «Спортлідер+» 4:2
Шанс-Авто» 4:2 «Спортлідер+»

«Шанс-Авто»: 1. Черемис Павло, 2. Грицина Микола, 3. Басюк Вадим, 4. Петрик Едуард, 5. Москвін Євгеній, 6. Луців Андрій, 7. Ковалишин Юрій, 8. Романчук Віталій, 9. Бобилєв Володимир, 10. Дацюк Роман, 11. Грицина Михайло, 20. Колодюк Юрій.

Тренер: Андрій Луців.

«Спортлідер+»: 12. Хомин Павло, 16. Рефель Вадим, 17. Колесников Олексій, 3. Стасюк Вадим, 10. Матвєєв Андрій, 2. Атаманюк Віталій, 8. Глас Артем, 5. Михайленко Дмитро, 9. Палійчук Богдан, 14. Нємий Артур, 15. Мартинюк Дмитро, 1. Алексейчук Сергій.

Головний тренер: Іван Стасюк.

Голи: Бобилєв, 4 (1:0), Сохорук, 15 (1:1), Москвін, 23 (2:1), Бобилєв, 28, (3:1), Матвєєв, 33 (3:2), Бобилєв, 35 (4:1).

Попередження: Москвін, 30, Дацюк, 39.

Суддівська бригада: Чупіс Костянтин (Миронівка), Єщенко Сергій (Бровари), Літвінчук Леонід (Ковель).

Другий тур поспіль хмельничанам протистояла команда з Ковеля. Щоправда, якщо тиждень тому «Спортлідер+» у Хмельницькому приймав «Буран-Негабарит», то цього вік-енду хмельничани грали на виїзді проти «Шанс-Авто». Те, що матч буде доволі важким, було відомо наперед. Адже «шансівсі» за кількістю втрачених очок посідали друге місце в турнірній таблиці, маючи в своєму активі дві перемоги та одну нічию. І статус фаворита у ковельсько-хмельницькому протистоянні господарі підтвердили вже на початку матчу. Перша ж небезпечна атака «Шанс-Авто» на 4 хвилині призвела до взяття воріт Павла Хомина. Гол на свій рахунок записав кращий бомбардир Володимир Бобилєв. Згодом ковельчани могли подвоїти успіх, але Хомин,  після удару Дацюка врятував гостей.

Грати у комбінаційний футзал на невеличкому майданчику було важко обом командам. Однак, склалося враження, до незвичних для себе розмірів поля «спортлідерівці» звикали хвилин вісім. А потім… Атака гостей на 9 хвилині стала першим доволі небезпечним моментом біля воріт Черемиса, коли Михайленко віддав пас на Атаманюка, а Віталій зльоту потужно пробив – «Шанс-Авто» врятував голкіпер. А за дві хвилини ковельчан від голу врятувала стійка, в яку м’яч влучив після удару Матвєєва. Почалася справжня гра на зутрічних курсах. І господарі на 13 хвилині могли знову збільшити свою перевагу, але Ковалишин не влучив у порожні ворота. Під час наступної атаки Хмельничан, після удару Луціва, врятував голкіпер. А згодом на табло рахунок став 1:1. Чергова спроба хмельничан забит из дальньої відстані завершилася успіхом. Михола Сохорук потужно пробив у нижній кут та змусив воротаря «Шанс-Авто» витягати м’яч із стіки воріт. Обмінявшися ще декількома небезпечними атаками, команди пішли на перерву під сканудвання фанатів: «Хмельничани, вперед!». Так, саме під завісу першого тайму до Ковеля приїхали десяток хмельницьких вболівальників, які активно підтримували «Спортлідер+».

Початок другої половину засвідчив, що попереду на глядачів очікує цікава двадцятихвилинка. То Москвін пробивав у «дев’ятку» – Хомин «потягнув», то удари Гласа та Атаманюка ледь не вивели гостей вперед у рахунку. Але повести в рахунку вдалося знову господарям. На 23 хвилині екс-гравець збірної України Євгеній Мосвін влучно пробив та приймав вітання від колег та глядачів. Хмельничани ж одразу кинулися відіграватися, але відмінно діяв страж воріт «Шанс-Авто». За три хвилини Черемис відбив п’ять небезпечних ударів. А на 28 хвилині організував контратаку, яка завершилася черговим взяттям воріт. Вдруге у матчі відзначився Бобелєв. Цей гол трохи пригнітив гостей, які пропустили ще дві небезпечні атаки, в одній з яких «Спортлідер+» від голу врятувала стійка. Надія на позитивний підсумок у матчі з’явилася на 33 хвилині, коли Андрій Матвєєв відіграв один м’яч, завдяки влучному удари здалеку. Але надію на 35 хвилині хмельничани самі ж і поховали. Непорозуміння у штрафному майданчику «Спортлідкера+» призвело до того, що м’яч опинився у Бобилєва, і капітан ковельчан оформив хет-трик у матчі.Навіть за рахунку 4:2 гості могли відігратися. Але фортуна булла не на їх користь. Зокрема, на 19 хвилині поєдинку глядачі просто ахнули, коли Михайленко обіграв суперників та пробив… у стійку. А перед цим не вистачило точності й Вадиму Стасюку.

Ну, а за секунди три-чотири до завершення матчу господарі, злапавши хмельничан на контратаці, вивели Москвіна на «побачення» із Хомином. Павлов играв цю дуель, але матч для нього, як і для всіх гравців «Спортлідера+» завершився поразкою.

Засмучені результатом футзалісти хмельницького клубу подякували фанам, які приїхали за сотні кілометрів підтримати їх, та у відповідь почули: «Разом і назавжди».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/1882.html

Просмотров: 591 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz