Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 7 » «Шанс-Авто» переміг киян
22:17
«Шанс-Авто» переміг киян
Київ-НПУ»: Коваленко Т., Кіндяков Є., Горло І., Войток М., Директоренко В., Шаровара С., Галицький О., Концеба П., Концеба М., Дилуцький А., Помоговний В.

Президент клубу: Голякевич А.А.

Головний тренер: Листопад В.В.

«Шанс-Авто»: Колодюк Ю., Чемерис П., Петрик Е., Дацюк Р., Басюк В., Бобилєв В., Романчук В., Луців А., Москвін Є.,Грицина М., Грицина М.

Президент клубу: Мороз Олександр

Головний тренер: Луців Андрій

Тільки розпочався матч, як Євген Москвін ударом в площину воріт перевірив на надійність воротаря «Київ-НПУ». Третя хвилина матчу: після атаки «Київ-НПУ» «три у два», Андрій Луців «прочитав» передачу та вітдав пас на Миколу Грицину,  який не схибив у порожні ворота і вивів «шансівців» уперед 1-0. На 5-ій хвилині господарі могли по двоїти результат в матчі, але Басюк Вадим не віддав пас на капітана команди Володимира Бобилєва. Перша частина першого тайму була повністю за командою з Київа, яка витратила кілька нереалізованих моментів. Спочатку удар Павла Концеби, відбив Павло Чемерис, а потім удар Сергія Шараварова прийняла на себе стійка. Удар Олександра Галицького вище воріт, а також удар Володимира Помоговного Павло Чемерис перевів на кутовий. На 13 хвилині Микола Грицина не зміг зробити дубль в матчі не реалізувавши вихід віч-на-віч з воротарем. Тим самим через 1 хвилину після незабитого м’яча віч-на-віч, скориставшись нагодою Київ-НПУ не став марнувати момент і з розіграшу кутового зрівняли рахунок в матчі 1-1 відзначився капітан команди Валерій Директоренко. Вийти вперед шансів ці могли на 17 хвилині матчу, Микола Грицина опинившись на ударній позиції з 2 метрів до воріт пробив не точно. За 2 хвилини тайм аут шансівців пішов на користь. Після передачі на стояка Володимира Бобилєва, який перекидавши м’яча через захисника, влучив у руку захисникові, тим самим заробивши штрафний удар, після розіграшу якого віддав пас на вільного Едурда Петрика, який і вивів команду вперед 2-1. За таким рахунком команди пішли на перерву.

2 тайм

1 хвилина другого тайму і 2 удари у виконанні Миколи Грицини ледь не завершилися голом, але на допомогу молодшому брату став старший брат Михайло Грицина який і став автором забитого м’яча 3-1. На 27 хивлині і комбінація шансівців ледь не завершилась голом, Володимир Бобилєв не реалізовує вихід віч-на-віч з воротарем. Через 30 секунд ситуацію дальнім ударом виправив Микола Грицина зробивши дубль в матчі та результат на табло 4-1. Ще 1 змарнований вихід віч-на-віч з воротарем від Андрія Луціва відбувся на 29 хвилині матчу. 30 хвилина і тайм аут збоку «Київ-НПУ», після якого київська команда випустила 5 гарвця. Останні десять хвилин матчу «Київ-НПУ» демонстрували володінням м’ячем з 5 польовим гравцем, могли відзначитись так і пропустити, спочатку не закрив дальню стійку Павло Концеба. На 35 хвилині після помилки захисників Андрій Луців не влучив у порожні ворота. За 3 хвилини стійка врятувала «Київ-НПУ» від удару Євгена Москвіна, а потім і добивання Миколи Грицини повз ворота. За три секунди до завершення матчу кияни могли скоротити відставання у рахунку, але удар Ігора Горла прийняла на себе поперечина.

Отож, у підсумку, виїзна перемога над аутсайдером першої ліги України (Західна зона) та 13 очків в активі.
Офіційний сайт «Шанс-Авто»

Просмотров: 606 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz