Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Май » 15 » «Шахтар» спіткнувся. «Тайм» знову чемпіон
22:43
«Шахтар» спіткнувся. «Тайм» знову чемпіон
У 30-му турі чемпіонату України було розставлено усі крапки в медальній гонці. «Ураган» програв «Єнакієвцю», а тому «Енергія» закріпила за собою бронзові нагороди. «Шахтар» же зіграв внічию із «Локомотивом», а тому буде змушений змиритися із другим місцем в чемпіонаті. На першій же позиції, як і торік, «Тайм».

Фатум одного голу

У цьому сезоні «Тайм» із «Енергією» зустрічався п’ять разів. Лише в одному матчі перемогли «зелено-білі», в інших же іграх сильнішими були «червоно-чорні». Причому «таймівці» незмінно перемагали із різницею в один гол. Традиція була дотримана і в сьогоднішній грі.

Нога в ногу, кістка в кістку

Ще у першому таймі диктор палацу спорту оголосив про те, що «Єнакієвець» обіграв «Ураган», відтак «Енергія» стала недосяжною для переслідувача із Івано-Франківська. Гравці цю інформацію якщо і почули (а в цьому не має жодних сумнівів), то відразу ж і забули про неї. Попри відсутність турнірної мотивації, «енергетики» були ладні кістьми лягти заради другої поспіль перемоги у битві із лідером чемпіонату. Особливо заведеним був Романов. Після кожного голу своєї команди він обертався в сторону «таймівців» і, в кращих традиціях Тарзана, здіймав неймовірний ґвалт.

Свято голів

Стосовно самої гри, то уже на 27-й секунді першого тайму забив Кондратюк. Дві хвилини пройшло і «Енергія» поновила паритет. Відзначився Задорожній. А на 6-й хвилині номінальні гості вийшли уперед. Влучний удар у доробку Петрушина. Виправити безрадісне становище команди, яка програє, «таймівцям» вдалося ще до перерви. Влучні удари Легчанова, Павленка та Чепорнюка дозволили господарям завершити перший тайм на оптимістичній ноті – 4:2. Попри велику кількість небезпечних моментів, після перерви «Тайм» забив лише один гол. На 29-й хвилині дубль оформив Чепорнюк. «Енергія» ж відповіла дублем Ільницького. Попри неймовірне бажання, зрівняти рахунок «зелено-білим» не вдалося. 5:4 – «Тайм» перемагає.

А уже після львівського дербі з’ясувалося – у Харкові тамтешній «Локомотив» зіграв внічию із «Шахтарем». Відтак, «Тайм» - чемпіон України 2009-2010.

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/492/2/

Просмотров: 628 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz