Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Январь » 19 » Сергій Рибак: «Після забитого м’яча переповнювали емоції»
20:55
Сергій Рибак: «Після забитого м’яча переповнювали емоції»
Сергій Рибак після вдалого дебюту у складі флагману хмельницького футзалу залюбки поспілкувався із клубною прес-службою

-Сергію, як виник варіант із переходом у ФК «Спортлідер+»?

-Варіант виник тоді, коли Віктор Мглинець став головним тренером ФК «Спортлідер+». З Віктором Івановичем добре знайомий ще з часів виступів за «Меркурій», тож коли надійшла конкретна пропозиція від хмельницького клубу відразу погодився .

-Свою ігрову кар’єру ти розпочинав у великому футболі, захищаючи кольори чернівецької «Буковини». Коли саме виникло бажання спробувати себе у футзалі?

-Такі часи тоді були. На базі Чернівецького-торгівельно економічного інституту, де я тоді навчався, створювалася команда «Меркурій». Я вирішив спробувати свої сили і не прогадав – 7 проведених сезонів у чернівецькому клубі буду пам’ятати завжди.

-Який епізод з часів виступів у «Меркурії» тобі запам’ятався найбільше?

-Найбільше запам’яталася перемога у фіналі чемпіонату України серед команд Першої ліги сезону 2012/2013, коли ми за підсумком двох напружених двобоїв вирвали золоті медалі із рук «Титану-Зорі» із Покровського. Тоді у нас був дуже хороший склад та прекрасна атмосфера в колективі. Кожен бився одне за одного на майданчику, а це неймовірно надихало та завжди додавало сил. Також згадується драматична перемога в Кубку України того ж сезону над львівською «Енергією» (6:5 – прим. автора)

-Які твої враження від дебютного поєдинку у складі ФК «Спортлідер+»?

-Враження залишилися тільки приємні. Ми продемонстрували хорошу гру і змогли здобути таку потрібну для нас перемогу. Будемо робити усе можливе, аби і надалі досягати позитивних результатів.

-Що відчував, коли забив м’яч у ворота луганського «ЛТК»?

-Емоції переповнювали. Ситуація на майданчику складалася  таким чином, що навіть не встиг як слід відсвяткувати взяття воріт (посміхається).

-Вже у неділю ФК «Спортлідер+» проведе кубковий поєдинок проти «Єнакієвця». Чого очікуєш від протистояння із діючим лідером Екстра-ліги?

-Будемо грати лише на перемогу. В складі «Єнакієвця» вдосталь технічних виконавців, однак старатимемось зробити усе можливе, аби здобути путівку у наступний раунд турніру.

-І наостанок, твої побажання вболівальникам хмельницького клубу…

-Вболівальникам бажаю терпіння та віри у нашу команду, а ми ж будемо зі своєї сторони робити усе, щоб тішити їх позитивними результатами.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/8477.html

Просмотров: 388 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz