Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 4 » Сергій Рафаїлов: “За призові місця боротимуться 4-5 команд”
00:19
Сергій Рафаїлов: “За призові місця боротимуться 4-5 команд”
Донецький “Шахтар” вирушив на перший календарний матч чемпіонату України проти львівської “Енергії” у четвер по обіді. Команда саме сідала на поїзд, коли наша прес-служба зателефонувала начальнику гірників Сергію Рафаїлову.

- 2 вересня “Шахтар” підписав контракт з Олександром Вершиніним – колишнім гравцем одеського “Марріону”. Чим зумовлений ваш вибір?
- Про ігрові якості виконавця вам краще запитати у тренера. Я ж скажу, що цього хлопця ми “вели” уже два роки.

- Проти “Енергії” ваша команда регулярно грає з сезону 2002/03. Але нині львівяни у силу різних причин істотно змінили склад. Це може створити гірникам додаткові проблеми?
- Я скажу так: “Енергія” взагалі хороша команда, яка може створити проблеми в Україні будь-кому. Тим більше, поповнившись фаховими виконавцями.

- “Зелено-білі” не хотіли починати чемпіонат матчем проти “Шахтаря”. А “Шахтар”?
- Календар у нас дуже складний – це однозначно. Після “Енергії” приймаємо ТВД, з яким традиційно граємо важко. А потім виїзд до Івано-Франківська. Проблема не у тому, що довгий – можна рушити і за 3-4 дні до гри, а у потенціалі “Урагану”, який ще й збірав кількох наших футболістів. Зрозуміло, що вони матимуть на “Шахтар” надпалаючі очі. З головним тренером нашої команди ми зійшлися на тому, що перші три тури будуть... Ні, не визначальними у боротьбі за “золото”, звичайно, але надцінними. А з ким хотіли б стартувати – уже не має значення. Що зміниш? Календар є календар.

- До того ж Львова чи Івано-Франківська ви майже стовідсотково, а можна і без “майже”, поїдете і на другому етапі чемпіонату. Формула його проведення вас влаштовує?
- Ми пропонували дещо іншу. Але прийнята на сьогодні – оптимальний варіант. Думаю, за призові місця змагатимуться 4-5 команд.

- Кадрові проблеми “Шахтаря” напередодні 1-го туру?
- Не гратиме Мірошник – зламав ніс.

- У спорткомплексі Львівського національного університету “Шахтар” ще не грав. Ця обставина непокоїть?
- Якщо там нормальні розміри майданчику – ні.

- Два бразильські новачки “Шахтаря” зможуть підняти рівень українського чемпіонату?
- Мені все одно. Думаю тільки, щоб Карлос Альберто та Клаудіньйо підняли рівень “Шахтаря”. Сподіваємося, вони зможуть це зробити.

- Стартова поразка від “Енергії” річної давнини - додаткова мотивація вашої команди?
- Мотивація має бути присутньою апріорі. Річна поразка... Був прекрасний матч, обидві команди атакували. Але то минуле. Чемпіонат 2008/09 ми програли не на старті. А у виїзному поєдинку з “Таймом” та в Броварах проти “Планети-Міст”. До речі, не думаю, що в українському чемпіонаті нас хтось боїться, і та ж “Енергія” сидітиме в обороні. А от “Тайм”, думаю, побоюється “Шахтар”. З однієї простої причини: львівяни на одному з передсезонних турнірів обіграли нас тільки у серії пенальті. Але ж “Шахтар” виступав без кількох основних виконавців...


ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1052
Просмотров: 729 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz