Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Май » 16 » Сергій ГУПАЛЕНКО: "ЗІГРАЛИ НА РІВНИХ. ПРИКРО, ЩО ПРОГРАЛИ..."
12:34
Сергій ГУПАЛЕНКО: "ЗІГРАЛИ НА РІВНИХ. ПРИКРО, ЩО ПРОГРАЛИ..."
Після гри з "Єнакієвцем" ми поспілкувалися з головним тренером "Урагану" Сергієм Гупаленком про суботній матч та про подальші перспективи івано-франківської команди.

- Що стосується останнього матчу, то у мене немає претензій до своїх підопічних щодо змісту гри. - сказав наставник "Урагану". - Просто завжди непросто грати залах, на кшталт того, який є в Єнакієвому. Але, не дивлячись на це, ми змогли сьогодні зіграти з суперником на рівних. Гра була з багатою кількістю моментів як біля одних та інших воріт. Але, звичайно, прикро, що програли.

- У другому таймі завдяки майстерності Іжаковського на останньому рубежі, якщо не звертати уваги на пропущені м'ячі, "Ураган" у захисті виглядав більш надійно, ніж у таймі першому. Може, варто було ставити Іжаковського з перших хвилин?
- Щодо першого тайму, то якщо не дивитись на три пропущені голи, я не можу дорікнути Корнєєву, бо він багато разів виручав команду. Але нещодавно у Владислава був струс мозку, і у перерві йому стало недобре. Тому місце у воротах на початку другого тайму зайняв Іжаковський.

А стосовно того, що гру розпочав Корнєєв, маю зауважити, що ми протягом тренувального тижня слідкуємо за тим, як підходять до чергового матчу ті чи інші гравці. І вже потім вирішуємо, кого ставити на гру зі стартових хвилин. Наших воротарів це стосується так само, як і польових гравців.


- Здалося, що у другому таймі гравці "Урагану" втратили ту свіжість, яка була присутня в їхніх діях під час першої 20-хвилинки…
- Просто не треба забувати про те, що наша команда майже половину другого тайму грала з п'ятьма фолами. А в такій ситуації завжди починаєш грати обережніше, щоб не сфолити і не привезти в свої ворота 10-метровий. Але все одно мої підопічні показали характер, і могли врятуватись від поразки, коли під час виходу п'ятого польового мали два моменти, однак не змогли втілити їх у голи.

- У деяких гравців "Урагану" наприкінці сезону закінчуються контракти. Чи будуть продовжені з ними угоди? Чи в "Урагані" прийде зміна кадрів?
- Про те, хто залишиться в "Урагані", стане відомо лише тоді, коли команда по закінченні сезону збереться для того, щоб підвести підсумки. Про майбутні придбання зараз говорити також недоречно.


- Чи можливий варіант поповнення команди гравцями з власної школи, як було цього сезону на прикладі Петра Шотурми?
- Щодо Шотурми, то я зауважу, що восени минулого сезону, коли він був запрошений до основного складу, він зміг швидко адаптуватися до тренувального процесу, тому він зараз і грає у складі "Урагану". Зараз з основним складом тренуються ще двоє молодих хлопців, але тут все залежить від них самих. У нас ще буде час придивитися до них уважніше та зробити висновки.

- Якщо зважити на те, що в цьому сезоні фактично всі питання вирішені, то чи можна вже зараз думати про сезон наступний?
- Спочатку треба дограти цей сезон, а потім, повторююсь, у нас будуть підсумкові збори. Там ми розглянемо всі наші недоліки. Тоді і почнемо працювати над тим, як уникнути цих недоліків у майбутньому. Бо в цьому сезоні ми ставили перед собою високі задачі, але не змогли їх реалізувати.

Розмовляв Артем ТЕРЕНТЬЄВ.

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 597 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz