Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 18 » Сергій ГУПАЛЕНКО: "НАСТУПАЄМО НА ТІ Ж САМІ ГРАБЛІ..."
01:04
Сергій ГУПАЛЕНКО: "НАСТУПАЄМО НА ТІ Ж САМІ ГРАБЛІ..."
Після кожного матчу НФК "Ураган" проводить традиційні прес-конференції, де тренери обох команд за гарячими слідами підбивають підсумки зустрічі, діляться враженнями від матчу, дають оцінку гри своєї команди. Така традиція не є новою для івано-франківської команди та практикується не перший рік.

Як правило, нарікати на тренерів доводиться, оскільки кожен знає, що "ураганівська" команда журналістів завжди готова почути думку кожного тренера донести її до читачів чи глядачів. Тому і головний тренер "Урагану" Сергій Гупаленко знає і дотримується такої позиції, що думку керманича команди повинен знати кожен вболівальник.

- Скажу відверто, що після матчу до мене ніхто із луганських журналістів не підходив і не запрошував на післяматчеву прес-конференцію чи інтерв'ю. Я півгодини перебував зі гравцями в роздягальні, підбиваючи підсумки виїзної зустрічі. За цей час до мене жодного разу ніхто не звернувся. Не думаю, що я повинен був шукати журналістів і напрошуватися на інтерв'ю. - розпочав розмову Сергій Гупаленко. - Тим більше ви знаєте, що від прес-конференцій я ніколи не відмовлявся. Я так зрозумів, що моє бачення гри не мало значення, оскільки журналістам було цікаво почути думку місцевого тренера, а не тренера команди гостей. Я виходив на майданчик, бачив, як журналісти спілкуються з Романом Ковальчиком, але ще раз наголошу, до мене ніхто з них за коментарем не підходив.

- Отож, хоч із запізненням, але все ж таки ми б хотіли почути вашу думку щодо суботнього матчу у Луганську...
- Сказати, що наша команда не налаштувалася чи була доволі самовпевнена, то цього я сказати не можу. За три дні до виїзду ми розмовляли з командою, і кожен з гравців розумів, що ігри в Луганську завжди складні, тому ми готувалися серйозно. Ми перше коло пройшли майже без втрат, тому можливість втрачати очки в на майданчику луганчан ми навіть не розглядали.

Думаю, що дався взнаки напружений ігровий графік "Урагану", який включає в себе також єврокубкові матчі. Ми знали, що після матчів Кубку УЄФА буде ігровий спад, але сподівалися, що він настане одразу по приїзду з Сербії. Натомість з "Енергією" ми відіграли на рівні, а вже відчули ігровий спад саме в Луганську. Але, якщо говорити по правді, то команда нашого рівня, яка претендує на високі звання, повинна обігравати усі команди, незалежно від того, хто і на якому місці перебуває у турнірній таблиці, тому тут жодних поблажок бути не може.

Знову ж таки переслідують нас травми, і то - дуже серйозні. Ви бачили, що в Луганськ не поїхав Біро Жаде, який є сьогодні одним із лідерів команди, залишилися вдома ще й Ділву і Тменов. Поїхав Андрій Сімка, який повинен був виходити на майданчик, але під час розминки він знову зазнав пошкодження. Нас було восьмеро, але вже на другій зміні травмувався Євген Валєнко… Вийшов на заміну Тарас Королишин, але, окрім того, що він ще молодий, йому й ніхто не допоміг. Жоден гравець, навіть близько, не зіграв на своєму рівні. Можу відзначити лише нашого голкіпера Романа Колтка, адже якби не він, то могло бути все набагато гірше ще у першому таймі.

По першому тайму можу сказати, що перша "четвірка" - Карліньос, Цвєлих, Кордоба і Мукадо - непогано розпочали, були гольові моменти, але ми їх не використали. А коли вже друга "четвірка" пропустила гол, то луганчани зрозуміли, що з нами можна боротися і показувати свою гру. Вісім років ми граємо у Луганську, і лише раз нам вдалося обіграти на виїзді ЛТК. Сподівався, що цього сезону в нас такої проблеми не буде, а знову все повторюється. Наступаємо на ті ж граблі...

Повторюся, що зараз команда переживає період ігрового спаду, але це жодним чином не є виправданням. Така команда як "Ураган" повинна переживати цей період непомітно та безболісно. Після цього матчу в мене є яскрава картинка стосовно лідерів нашої команди, хто може грати, а хто не може. Нічого страшного не відбулося, з кожним трапляється. Але будемо думати, щось вирішувати та діяти.

- Кількість травмованих гравців є вражаючою. Як будете діяти?
- Так, у нас попереду домашня гра з "Монолітом", далі - два виїзди у Рівне та Харків, після чого - матчі елітного раунду Кубку УЄФА в Італії. На даний момент здоровими є лише шість польових гравців і молодий Королишин. Однак йому, повторюся, ще не вистачає ігрового досвіду. Якщо наші лідери йому допоможуть, то він зможе грати на рівні, якщо - ні, то йому буде важко.

- Що кажуть наші лікарі стосовно травмованих гравців. Чим можуть потішити?
- Думаю, що Андрій Сімка до гри з "Монолітом" мав би відновитися, Євген Валенко - скоріш за все, що ні. Біро Жаде сподівається приступити до тренувального процесу якнайшвидше, але грати зможе вже проти "Кардиналу". З Микитою Тменовим поки не зрозуміло, але грати він почне ще не скоро. Стосовно стану Ділву ми будемо знати днями, тоді й вирішиться чи він почне тренуватися, чи піде на операцію. Мукадо надірвав литковий м'яз, тому теж потребує часу на реабілітацію. Відбувається щось незрозуміле. Можливо, завеликі навантаження, об'єми роботи, тому багато-хто не витримує морально, психологічно та фізично.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 538 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz