Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Май » 25 » Сергій ГУПАЛЕНКО: "МИ ВЖЕ НЕОДНОРАЗОВО ВИГРАВАЛИ В "ЕНЕРГІЇ". МИ МОЖЕМО!"
00:55
Сергій ГУПАЛЕНКО: "МИ ВЖЕ НЕОДНОРАЗОВО ВИГРАВАЛИ В "ЕНЕРГІЇ". МИ МОЖЕМО!"
Драматичні півфінали подарувала уболівальникам першість України з футзалу. Найбільш стійкими виявилися львівський клуб "Енергія-Тайм" та івано-франківський "Ураган".
Львів'яни в серії до трьох перемог здолали харківський "Локомотив" - 3:1,а івано-франківці показали вольовий характер у матчах проти "Єнакієвця". Програвши два гостьові поєдинки, "Ураган" спромігся виграти три домашні зустрічі та пройти до фіналу.

- Ваша серія з "Єнакієвцем" тривала аж п'ять матчів...
- Так, і ми дуже щасливі, що все так закінчилося. Хлопці - молодці. Вони показали неймовірний характер. Не приховую, що фортуна нам усміхнулася. У сучасному футзалі неможливо виграти без талану. Особливо в півфіналі, коли чотири рівні команди. "Єнакієвець" - потужний колектив, з яким було важко змагатися.

- "Ураган" програв два гостьові поєдинки...
- Повірте, ці поразки на хлопців дуже тиснули. Усе-таки суперникові треба було виграти один із трьох матчів. А ми не мали права на помилку. У другій домашній грі "Ураган" після першого тайму програвав. Ми ні на мить не втрачали надії на успіх і не почувалися на межі прірви. Я вважаю, що "Ураган" переміг заслужено.


- Уже цієї суботи починається серія фінальних ігор проти "Енергії-Тайму". Як ви ставитеся до розмов, буцімто львівський клуб - фаворит фіналу?
- Я не робитиму прогнозів. Якщо хтось вважає "Енергію" фаворитом, нехай собі так думає. Кожен має право на свою думку.

- Головний тренер харківського "Локомотива" Євген Ривкін заявив, що його команда заслужила грати у фіналі з "Енергією"...
- Цей тренер - молодець, бо він вірить у свою команду. Але як харків'яни могли грати в фіналі, якщо вони змагалися з "Енергією" у півфіналі?! Ривкін не вважає "Ураган" та "Єнакієвець" за сильні команди. Це некоректно. Я ж не кажу, що "Локомотив" - ніяка команда. Моя думка, що всі чотири півфіналісти майже рівні. Ну не грають у "Локомотиві" Мессі чи Роналду. Там діють такі самі хлопці, як в "Урагані". Усе вирішується на майданчику. Ось фінальні зустрічі покажуть, хто стане чемпіоном.


- Чи передбачені фінансові бонуси гравцям "Урагану" за тріумф у чемпіонаті України?
- Після виходу у фінал ніхто не порушував теми оплати праці. Чому? Бо ще перед початком сезону нам повідомили про преміальні за чемпіонство. І хлопці б'ються. Та я б не сказав, що вони б'ються за гроші. Основний стимул полягає в тому, що багато з моїх підопічних ще ніколи не були чемпіонами України. Це шанс, яким можна скористатися.

До того ж ми хочемо віддячити уболівальникам за гарячу підтримку. На півфіналах манеж в Івано-Франківську був заповнений вщерть. Ми розуміємо: якщо команда виграє, люди йдуть на футзал. А нам приємно, що за нас уболівають. Тому треба вигравати, щоб трибуни були переповнені. Ми вже неодноразово вигравали в "Енергії". Ми можемо!

Олег ЗУБАРУК, газета "Експрес" (galsports.com).
Просмотров: 535 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz