Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Ноябрь » 25 » Сергій ГУПАЛЕНКО: "ЯКЩО НЕ ПРОЙДЕМО ЛТК ЦЬОГО РАЗУ, ТОДІ ГРІШ НАМ ЦІНА!"
00:44
Сергій ГУПАЛЕНКО: "ЯКЩО НЕ ПРОЙДЕМО ЛТК ЦЬОГО РАЗУ, ТОДІ ГРІШ НАМ ЦІНА!"
У понеділок, 22 листопада, відбулось жеребкування 1/8 фіналу Кубку України з футзалу. На цій стадії турніру в суперники "Урагану" дістався луганський ЛТК. На прохання івано-франківського клубу, котрий цієї суботи у чемпіонаті зіграє в Донецьку з "Шахтарем", перша кубкова гра у цій парі відбудеться у вівторок, 30 листопада в Луганську. Відповідно, повторний поєдинок буде зіграний в Івано-Франківську за тиждень - у середу, 8 грудня.

Головний тренер івано-франківців Сергій Гупаленко з посмішкою дізнався про результати жеребкування, прокоментувавши його підсумки: "Традиційно склалось, що ЛТК є незручним суперником для "Урагану". Сподіваюсь, це в минулому... Два роки поспіль вони вибивали нас з Кубку України. Але ж повинні ми нарешті їх пройти! Кажуть, Бог любить трійцю. Відтак, ЛТК вже тричі "переходив" нам дорогу. Тепер, гадаю, настане черга "Урагану". Якщо не пройдемо далі цього разу, тоді гріш нам ціна".


Знову, вже вчетверте (!) за останні п'ять розіграшів, на кубковому шляху "Урагану" стане луганський ЛТК. Загалом, найбільш незручний та поки непрохідний для івано-франківців суперник. "Телефоністи" тричі вибивали "Ураган" з кубкового турніру.

Вперше, коли у сезоні 2006/07 рр. Максим Павлюк в Івано-Франківську забив другий переможний гол за луганців і вивів свою команду до чвертьфіналу. Далі двічі непрохідним для франківців виявився чвертьфінальний етап. Позаторік на цій стадії змагань все вирішилось у Луганську, де ЛТК не лише відіграв гостьові "мінус 2", але й взяв переконливий реванш з рахунком 8:2 і вийшов до півфіналу.

У лютому цього року все вирішилось в одній чвертьфінальній грі. Той матч відбувся у Харкові в рамках "Фіналу восьми". "Ураган" поступився ЛТК лише у серії післяматчевих пенальті - 2:4. Основний час поєдинку завершився бойовою нічиєю - 5:5, причому "телефоністи" двічі були попереду з перевагою у два м'ячі. Чи зуміють підопічні Сергія Гупаленка подолати луганський "синдром" з четвертої спроби, дізнаємось незабаром...

www.uragan.if.ua
Просмотров: 526 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz