Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Август » 5 » Сергій ГУПАЛЕНКО: "ДО ПОЛЬЩІ ЇДЕМО ЗА ПЕРЕМОГАМИ
10:46
Сергій ГУПАЛЕНКО: "ДО ПОЛЬЩІ ЇДЕМО ЗА ПЕРЕМОГАМИ
 Вівторок ввечері "Ураган" вирушив на другий тренувальний збір до Польщі. Як і торік, в місті Бяльсько-Бяла пройде міжнародний турнір "Beskidy Futsal Cup 2010". Вдруге у ньому зіграє івано-франківська команда. З 10 по 18 серпня "ураганівці" запланували провести три-чотири спаринги. Серед можливих суперників - польські "Академія" та "Рекорд", а також львівський "Тайм".

Напередодні виїзду до Польщі прикарпатці провели одне тренування на штучному майданчику поблизу Коледжу фізвиховання. По завершенні заняття кореспондент sport.if.ua поспілкувався з головним тренером "Урагану" Сергієм Гупаленком...

Про перший етап підготовки "Урагану"…
…перший тренувальний збір в нас проходив на Одещині, у містечку Кароліно-Бугаз. На ньому основна ставка була зроблена на фізичну підготовку, відтак найважчий етап підготовки для нас вже минув. Минув успішно, усі готові, усі у хорошій формі. Дуже тішать темпи одужання Валентина Цвєлих, адже за нашими прикидками він мав дещо пізніше приступити до занять у загальній групі. На нашу радість, він не тільки відійшов після важкої травми, а й зміг взяти участь у другому тренувальному матчі проти "Моноліта", в якому ми перемогли 6:1. Загалом, продовжуючи підсумовувати перший збір, варто зазначити, що команда зараз фізично готова. Щоправда, треба буде ще попрацювати над швидкістю, чим ми займемось безпосередньо на другому зборі.

Про другий тренувальний збір…
…до слова, місцем нашої дислокації під час другого етапу підготовки, як і торік, стане польське місто Бєльско-Бяла, де створені усі необхідні умови. Характерною особливістю другого збору виглядатиме те, що він буде більш ігровий, плюс, ми вже "через м’яч", будемо згадувати усе те, що награвали у минулому сезоні. До того ж, візьмемо участь у турнірі "Кубок Бескидів-2010", на якому маємо за мету перемогти.


Про склад команди та потенційних новачків…
…дуже важливо, що в нас зберігся минулорічний кістяк команди. Також покладаємо великі надії на вихованця "ураганівської" школи Петра Шотурму. Звісно ж розраховуємо і на нові кадрові вливання. На першому зборі у нас на перегляді були два гравці з другої команди - 20-річний Андрій Космірак і 17-річний Тарас Королишин. Окрім того, очікуємо на підсилення складу за рахунок бразильських легіонерів. В принципі, вони мали б приєднатися до нас ще наприкінці першого збору, але бразильці дуже специфічні люди, що не люблять, як правило, проходити таку от виснажливу підготовку. Подивимося, наскільки їх рівень гри буде вищим від наших гравців. Говорячи про необхідність запрошення легіонерів, хотів би зазначити, що нам підсилення відверто потрібне. Грубо кажучи, зараз маємо трьох воротарів, дві повноцінні четверки, а ще - двох молодих гравців, відтак, потрібне поповнення.

Про "ураганівських" воротарів…
...у міжсезоння ми запросили до нашої команди Кирила Ципуна. Це - воротар, якого ми вже давно хотіли бачити у себе. Будемо сподіватися, що він виправдає усі ті сподівання, які ми на нього покладаємо. Судячи з перших тренувальних зборів та двох товариських матчів, Ципун нас повністю задовольняє. Якщо він і далі так буде ставитися до справи, то у нас буде дуже серйозне поповнення на останньому рубежі. Щодо Владислава Корнєєва, то він, швидше за все, більше перейде на тренерську роботу з воротарями. Проте він залишається у ігровому складі. Відтак хто з трьох наших кіперів - Корнєєв, Ципун чи Іжаковський - буде сильнішим, той і буде потрапляти у заявку на гру. Конкуренція у складі дуже потрібна. І мова тут йде не тільки про воротарську позицію, а й конкуренцію серед усіх польових гравців.


Сьогодні ввечері о 18:00 підопічні Сергія Гупаленка стартують на "Кубку Бескидів" матчем проти віце-чемпіона та володаря Кубка Польщі - "Хуртапом" з Ленчиці. Наступного дня суперником "Урагану" буде дев'ята команда чемпіонату Словаччини - "Макротім" з Жиліни (поч. 18:00). Донецький "Шахтар" зіграє у другій групі турніру з польськими "Рекордом" та "Академією". Не виключено, що дві українські команди можуть зустрітися між собою у неділю, коли стануть відомі переможець та усі призери турніру.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган
Просмотров: 708 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz