Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Июль » 15 » "SELECT" - ОФІЦІЙНИЙ М'ЯЧ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ
16:42
"SELECT" - ОФІЦІЙНИЙ М'ЯЧ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ
У новому сезоні офіційним м'ячем чемпіонату України з футзалу буде м'яч, вироблений фірмою "Select". Раніше протягом декількох років футзальні чемпіонати гралися виключно м'ячами "Adidas". Однак минулого сезону після Чемпіонату Європи почали виникати певні суперечки щодо нової моделі, оскільки Регламент дозволяв грати офіційні матчі будь-яким м'ячем виробництва фірми "Adidas". І згодом на футзальних майданчиках можна було побачити три різних "адідаси". Тепер же "Select" (модель "Futsal Super"), затверджений ФІФА, буде єдиним м'ячем для внутрішніх змагань.

Нагадаємо, три роки тому Асоціація міні-футболу України намагалась запровадити м'яч фірми "Select" в національному чемпіонаті. Асоціація навіть роздала м'ячі представникам команд вищої ліги для апробації. Планувалося, що в разі позитивних відгуків від команд, даний м'яч буде затверджено, як офіційний для змагань, котрі проводитимуться під егідою АМФУ. Однак у підсумку таки "переміг" "Adidas"...


М'ячі фірми "SELECT" (модель "Futsal Super") мають логотип "FIFA APPROVED" і повністю відповідають вимогам правил гри у футзал. На сайті компанії АВМ СПОРТ, що є офіційним ліцензіатом англійської компанії "Umbro" та ексклюзивним представником данської фірми "Select" в Росії та країнах СНД, зазначено, що "Futsal Super - кращий м'яч для футзалу компанії Select". Уже кілька років поспіль у російській Суперлізі і усіх матчах під егідою АМФР грають офіційними м'ячами "Select". Доречі, так само, як у футзальних чемпіонатах Чехії.

Виготовлений цей м'яч з матеріалів нового покоління (мікрофібри та поліуретану). Через особливості гри м'ячі для міні-футболу мають низький відскок. Оптимальне поєднання мікрофібри та поліуретану, а також підкладка з нетканого полотна забезпечують достатню м'якість, пружність і одночасно високу міцність м'яча. Всі м'ячі SELECT мають характерну якість - найвища точність польоту і прекрасна контрольованість. Призначений для тренувань професійних клубів і проведення міжнародних змагань. У м'ячі використовується ідеально збалансована бутилова камера, що забезпечує помірну віддачу. Окружність м'яча за стандартом FIFA відповідає 62-64 см.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 720 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz