Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 2 » Розмір таки має значення
00:41
Розмір таки має значення

Першої поразки у поточній Першості України з футзалу зазнав чернівецький "Меркурій”. Лідер Групи А, нажаль, не зміг як слід пристосуватися до мінімально допустимих розмірів майданчика (30м × 16м) Ковельської комплесної ДЮСШ, що й позначился на рахунку матчу проти місцевої команди "Буран-Негабарит”6:4 на користь господарів.

Чернівчани відкрили рахунок на 17-й хв. зусиллями Павла Химяка. За півхвилини волиняни змарнували чудову нагоду відновити рівновагу, коли воротар "Меркурія” Євген Кіндяков відбив удар з пенальті капітана господарів Віталія Кашуби. Все ж за хвилину Кашуба виправився, змінивши рахунок на 1:1.

Початок 2-го тайму пройшов за аналогічним сценарієм. Дубль Павла Химяка знову вивів чернівчан уперед – 2:1. Втім, менш, ніж за хвилину Іван Данилюк змінив цифри рахунку на табло на 2:2. Те саме відбулося і ближче до середини 2-го тайму – Віталій Ткачук вивів "Меркурій” уперед – 3:2, але Тарас Романчук за півтори хвилини потужним ударом під перекладину знівелював перевагу гостей – 3:3.

Ковельчани вперше повели в рахунку на 34-й хв. Нажаль, прикрий рикошет від ноги Андрія Ткачука впіймав на протиході голкіпера чернівчан, й кулястий опинився у сітці.
Після цього "меркуріївці” втратили кілька нагод для взяття воріт суперника, натомість волиняни знову забили. На 38-й хв. дубль у матчі оформив все той же Кашуба.

Поступаючись двома м’ячами за 3 хв. до закінчення гри, гості вдалися до спроби врятувати матч, граючи у п’ять польових. Але знову злий жарт із чернівчанами зіграла необхідність пристосовуватися до вдвічі меншого за домашній (42м × 25м) майданчика. Нажаль, не обійшлося без помилок, і, як наслідок зміни рахунку на 6:3 на користь "Бурана-Негабарита”. Гол ж Андрія Ткачука на останній хвилині потішив хіба що зміцненням позицій гравця "Меркурія” у змаганні кращих бомбардирів Західної зони Першої ліги.

Це була остання гра волинян у поточній першості (18-й тур команда пропускає). На власному майданчику "Буран-Негабарит” поступався лише землякам із команди "Шанс-Авто”. Всі інші домашні матчі "Буран-Негабарит” виграв, а всі виїзні – програв. Що не кажіть, а розмір (майданчика :) таки має значення!

Відеоогляд матчу дивіться на нашому сайті незабаром.

alt
 Віталій Ружецький
 www.FCMercury.com.ua

Просмотров: 546 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz