Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 16 » Росіянки знову засмутили «жовто-синіх»
20:15
Росіянки знову засмутили «жовто-синіх»
Підопічні Євгена Кузьміна з перших хвилин захопили ініціативу і змусили попотіти воротаря української команди. Двічі небезпечно пробивала Афанасова, але обидва рази «жовто -синіх » від пропущеного м'яча врятувала Ірина Мельничук. Як тільки у росіянок на полі з'явилася друга "четвірка", підопічні Володимира Колка відразу ж прибрали ініціативу до своїх ніг. В одному з моментів Росії на виручку прийшла поперечина, а в іншому надійно зіграла Анастасія Іванова, яка парирувала удар Юлії Форсюк .

Після повернення на майданчик ударної « четвертки » росіянок , суперниці збірної України знову встановили контроль над м'ячем. Однак до небезпечних моментів біля воріт « жовто -синіх» справа не доходила , за винятком удару активної Афанасової. Але незабаром після серії замін у складі української команди, підопічні Євгена Кузьміна відкрили рахунок : Тетяна Кулешова здорово зіграла на перехопленні, пройшла по флангу і не залишила шансів Мельничук - 1:0.

Пропущений гол змушував українських футзалісток сміливіше і активніше йти вперед. « Жовто -сині» намагалися відігратися, але все , що їм вдалося створити - парочка ударів з дальньої дистанції, з якими воротар збірної Росії впоралася без проблем. Водночас біля воріт збірної України небезпечних моментів також не виникало.

Кінцівку першої половини зустрічі краще провела російська команда, якій вдалося забити у ворота суперниць ще два м'ячі. Спочатку росіянкам допоміг рикошет, від когось із українських дівчат, а потім дубль оформила Кулешова. При цьому потрібно відзначити, що замість 3:0 рахунок цілком міг стати 2:1. Двічі Форсюк і один раз Титова перевірили реакцію Іванової, але у Анастасії з нею все було в порядку.

У другому таймі підопічні Володимира Колка не реалізували ще кілька хороших моментів для взяття воріт. Реалізація сьогодні конкретно підвела «жовто -синіх». Тому замість того, щоб відквитати парочку м'ячів і повернути інтригу матчу, українки пропустили ще два голи - відзначилися Коржова та Самородова. Особливо гарний був гол Олександри, яка завершила багатоходову комбінацію своєї команди, закотивши м'яч у порожні ворота.

На 32 -й хвилині збірній України все ж таки вдалося забити гол престижу. Свій другий гол на турнірі забила Юлія Форсюк, яка реалізувала пенальті за гру рукою Кузніцової. У хвилини, що залишилися суперниці обмінялися голами. Підсумковий рахунок в матчі - 6:2 на користь Росії - встановила Єрмоленко.

Таким чином, підопічні Кузьміна після двох матчів набрали шість очок, що дає їм можливість поборотися з бразильянками за перше місце в групі. Що стосується України, то свій останній матч у груповому етапі наша команда проведе 17 грудня проти збірної Ірану. Початок поєдинку заплановано на 20:30 за київським часом.

Роман Мальчевський, footboom.com

Україна - Росія - 2:6 (0:3)
3 -тур Чемпіонат Світу з футзалу серед жіночих збірних
15.12.13 . Сьюдад- Реал . " Кіхот Арена" - 800 глядачів

Голи:
Кулешова 10,19, Дерипаско 17, Сальнікова 26, Коржова 29 - Форсюк 32, Єрмоленко 40


Україна : Мельничук , Бесідовська - Титова, Шеремет, Форсюк, Горобець, Малишко(к), Єрмоленко, Шаповал, Кліпаченко, Павленко, Прокопенко, Дубицька, Шульга
Росія: Іванова, Сурніна - Філісова, Дерипаско, Самородова, Дурандіна, Сальнікова, Кузнецова, Кулешова, Ігнатьєва, Коржова, Афанасова, Пегова, Семенова

Арбітри:
GUTIERREZ LUMBRERAS (ESP) y PEÑA DIAZ F (ESP)
Фоли
:
Попередження:
немає - Самородова 19, Афанасова 38,
Вилучення:
немає
Просмотров: 419 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz