Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 5 » Роман КIНДРАТIВ: "ЗАВДАННЯ-МIНIМУМ ВИКОНАЛИ, АЛЕ ТРЕНЕРИ НЕЗАДОВОЛЕНI...
00:54
Роман КIНДРАТIВ: "ЗАВДАННЯ-МIНIМУМ ВИКОНАЛИ, АЛЕ ТРЕНЕРИ НЕЗАДОВОЛЕНI...
Чемпiон України з футзалу дебютував у Кубку УЄФА, найпрестижнiшому клубному турнiрi. У Сербiї iвано-франкiвський "Ураган" провiв три зустрiчi основного раунду. У першiй грi пiдопiчнi Сергiя Гупаленка обiграли кiпрську "Омонiю" - 6:4, а в наступнiй з таким самим рахунком здолав iзраїльський клуб "АСА Бен-Гурiон".

Цi двi звитяги достроково вивели "Ураган" в елiтний раунд. Свої максимальнi шiсть очок набрав й сербський "Економац", який так само потрапив у наступне коло. Вирiшальна гра третього туру мiж чемпiонами України та Сербiї вирiшувала лише долю першого мiсця в групi. Цей матч честi виграли серби з рахунком 5:3.

- Чи можна вважати успiшним перший єврокубковий iспит для "Урагана"? - питаємо Романа Кiндратiва, капiтана команди. - Ми виконали завдання-мiнiмум, - вiдповiдає гравець. - Це значить, що iспит пройшли успiшно. Ми отримали те, по що їхали до Сербiї.

- Але ж тренерський штаб "Урагану" розраховував на три перемоги у групi...
- Так, ми, гравцi також хотiли виграти усi три матчi. Не вийшло. Прикро, що в останньому турi ми програли сербам.



- Може, далося взнаки те, що цей матч вже нiчого не вирiшував?
- Нi-нi. Це не є причина поразки. Ми всерйоз налаштовувалися на перемогу. Але програли. Цим, мабуть, розчарували тренерський штаб. Наставники не зовсiм вдоволенi результатом поїздки до Сербiї.

- Чи був жорсткий розбiр польотiв?
- Нi, до розбору польотiв справа не дiйшла. Нам дали два днi на вiдпочинок. А коли повернемося до роботи, то проаналiзуємо усi три поєдинки Кубку УЄФА. Тодi ж знатимемо причини поразки вiд сербiв.



- Чи погоджуєтеся з тим, що ахiллесовою п'ятою "Урагану" є оборона?
- Я не можу анi стверджувати, анi спростовувати таке припущення. Можливо, ви маєте рацiю, адже у трьох матчах ми пропустили аж 13 голiв. Це явно забагато.

- У Сербiї ваша команда втратила двох ключових виконавцiв...
- Так, Шотурма та Дiлву зазнали травм. Це вiдчутнi втрати для нашої команди.



- То правда, що у Сербiї суддi дозволяли учасникам Кубку УЄФА грати занадто жорстко?
- Треба визнати, що в Європi суддi не так обслуговують матчi, як у чемпiонатi України. Рiзниця є. В єврокубках арбiтри дозволяють таке, чого в Українi заборонено. Iнодi ми зупинялися i чекали на свистка вiд суддi. А вiн мовчав. Це не камiнь в город європейських суддiв. Поведiнка реферi не призвела до наших травм. Загалом, арбiтраж був на непоганому рiвнi, але до таких дiй ми не звикли. В Українi фiксують кожне дрiбне порушення, а в Європi на таке заплющують очi.



- Вже 11-го жовтня вiдбудеться жеребкування. Ви вже визначили для себе сприятливих i несприятливих суперникiв в елiтному раундi...
- У когорту найсильнiших потрапили 16 європейських клубiв. Всi вони потужнi. Достеменно вiдомо, що ми не гратимемо зi сербським "Економацом", адже жереб розводить у рiзнi групи учасникiв основного раунду. Хто нам випаде - сказати неможливо. Зрештою, зараз ми не думаємо про єврокубки. Вже у наступному турi "Ураган" зiграє принциповий матч чемпiонату України проти львiвської "Енергiї". Ось до якого поєдинку слiд готуватися! Основне - усунути всi тi недолiки, якi ми побачили у Сербiї.

Розмовляв Олег ЗУБАРУК, газета "Експрес".
Просмотров: 508 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz