Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Декабрь » 17 » Роман ЯРИЙ: "НЕХАЙ НЕ ВЩУХАЮТЬ БАРАБАНИ, А МИ РОБИТИМЕМО РЕЗУЛЬТАТ!"
03:27
Роман ЯРИЙ: "НЕХАЙ НЕ ВЩУХАЮТЬ БАРАБАНИ, А МИ РОБИТИМЕМО РЕЗУЛЬТАТ!"
Переможний матч "Урагану" над рівненським "Кардиналом", як виявилося згодом, став ювілейним для старожила івано-франківського клубу Романа Ярого. Він провів свій 250-ий поєдинок у футболці рідної команди. Буквально за три дні 30-річний футболіст забив один з восьми м'ячів у ворота луганського ЛТК, а "Ураган" пройшов далі у Кубку України. Тож поспілкуватися з Романом напередодні останнього домашнього матчу івано-франківців у цьому році було про що...

- Які враження залишились від переможного матчу з ЛТК, де ти також долучився до розгрому суперника?
- Враження найпозитивніші. Від кожної перемоги треба отримувати насолоду, і ми її отримали сповна. Звичайно, були деякі недоопрацювання в захисті, але більш ніж переконливий результат і видовищний вихід у наступне коло перекрив усі недоліки та залишив лише яскраві враження від матчу з ЛТК. А кожен забитий гол і щоразу більший відрив у рахунку морально "добив" суперника і змусив його грати за нашими правилами.

- Нарешті, з четвертої спроби, "Урагану" вдалось подолати луганський кубковий бар'єр...
- Якщо б ми й цього разу не подолали… У Луганську ми зіграли 5:5, але п'ять пропущених голів на виїзді - це дуже багато. Окрім того, ЛТК лише одного раз перемагала в Івано-Франківську. А додати ще й нинішній склад "Урагану", то, я думаю, ніхто б не дозволив випустити перемогу у нас вдома.


- Чому так історично склалося, що матчі проти ЛТК, особливо на виїзді, так важко даються "Урагану"?
- Перш за все, дається взнаки дорога, тому що проїхати стільки часу у поїзді в інший кінець країни… А адаптація так швидко не проходить в будь-якому організмі - молодому чи старшому. Скажемо так, якщо ми виходимо з потяга і нам здається, що ми свіжі, то це лише перші відчуття. Ще й нам доводиться грати в Луганську в не дуже адаптований для нас час, що також, можливо, накладає свій відбиток не завжди переконливу гру "Урагану" в Луганську. Однак переконаний, що такі думки вже в минулому.

- Наступного тижня - нове побачення з "телефоністами". Цього разу в рамках 13-го туру чемпіонату. Поки що жодного разу "Урагану" не доводилось перемагати у Луганську...
- Одного разу ми перемагали в Луганську з рахунком 2:1. То якраз була кубкова гра. Щодо наступного матчу чемпіонату, то загадувати наперед не будемо. Відіграємо матч з АРПІ, а тоді вже будемо щось говорити.


- Що можеш сказати про донецький АРПІ? Які думки перед суботньою грою?
- Знаю, що там грають кілька досвідчених футболістів. Читав про них в інтернеті, дивився відрізки ігор АРПІ. Гадаю, це - команда досить непоганого рівня, тож попереду нас чекає цікавий матч. Однак при всій повазі до суперника, ми просто зобов'язані проходити команду з Донецька.

- В теперішнього "Урагану" є хороший шанс вийти до "Фіналу чотирьох" і навіть поборотися за Кубок України...
- Знову ж таки, загадувати наперед не буду. У нас є дві гри, в яких ми повинні добитися позитивного результату для того, щоб вперше в історії вийти до півфіналу Кубка України.


- Підбір гравців у нашій команді відповідає амбіціям клубу...
- У нас минулого року був хороший склад, але не було такої конкуренції, як тепер. Зараз наша команда поповнилася трьома легіонерами, які підняли конкуренцію на новий рівень, тому, відповідно, зараз кожен хоче грати й показувати результат для команди. Я думаю, що всі мають змогу грати, але одночасно не можуть це робити. Тому рішення приймає тренер, адже саме він оцінює ситуацію на майданчику і бачить, хто може грати в той чи інший момент. Зараз в команді справді панує дружня атмосфера. Більше того, я б сказав, робоча, адже всі гравці налаштовані на результат і на виконання поставлених завдань.

- Як розціниш результати жеребкування 1/4 фіналу Кубку України? Які команди, на твою думку, потраплять до півфіналу?
- Думаю, "Урагану", "Шахтарю" і "Тайму" пощастило з жеребом, і ці команди зобов'язані проходити далі. А от в парі "Локомомтив" - "Енергія" буде дуже запекла боротьба, як у Харкові, так і у Львові. Можу лише побажати їм удачі, і нехай далі пройде найсильніший. Хоча, все таки, я надаю перевагу харків'янам, в яких є кубковий характер. Вони вже вигравали Кубок України, тому в цій парі я ставлю на "Локомотив".


- Подейкують, що "Фінал чотирьох" наприкінці січня прийматиме Запоріжжя. Жодна команда з цього міста не представлена у вищій чи першій лізі. Хоча раніше повідомлялося, що "Фінал чотирьох" пройде на майданчику одного з півфіналістів...
- Я думаю, що Асоціація міні-футболу України прийняла таке рішення з метою популяризації цього виду спорту в Запоріжжі. Можливо, така подія спонукатиме не тільки до проведення "Фіналу чотирьох", але й до майбутнього повернення команди із Запоріжжя до вищої ліги.

- Як гадаєш, чи є в Івано-Франківська шанс організувати і гідно провести "Фінал чотирьох"?
- Скажу навіть більше - не просто шанс, а можливість. Керівництво нашого клубу має величезний досвід проведення масштабних спортивних заходів. Так, наприклад, усі пересвідчилися, і ми чули лише позитивні відгуки стосовно організації та проведення "Кубку Галичини". Якщо наше керівництво береться за організацію будь-якого заходу, то завжди все проходить на достойному рівні.


- Кубковим матчем проти АРПІ івано-франківський "Ураган" попрощається з власними вболівальниками до січня 2011 року. Твої побажання усім шанувальникам команди...
- Справжнім щирим вболівальникам "Урагану" хочу побажати, аби вони ще яскравіше підтримували свою рідну команду. Не завжди в міні-футболі команда може лише забивати голи, але іноді й пропускати… І коли ми дійдемо до того рівня, що вболіваль-ники будуть підтримувати команду від першої до останньої секунди, не зважаючи на те, забили ми гол чи пропустили, тоді гравці будуть ще більш впевнені. Підбадьорюйте нас ще активніше, нехай не вщухають звуки барабанів, а ми робитимемо результат!


Хочу також привітати усіх шанувальників "Урагану", івано-франківців та гостей нашого міста з наступаючими новорічними та Різдвяними святами, а також побажати здоров'я, взаємоввічливості та яскравих вражень від Нового року!

Розмовляла Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 744 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz