Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Январь » 13 » Реванш з нокаутом
10:56
Реванш з нокаутом
Перемогою відзначив своє повернення на майданчик граючий тренер МФК «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний. А переможеним став не аби хто, а діючий чемпіон України. До слова, поразка для «залізничників» стала вже третьою у чемпіонаті і вдруге базовий клуб національної збірної поступився з розгромним рахунком.

 

Що ж до господарів, то відступати їм було нікуди. Маса втрачених командою у попередніх матчах очок через нереалізовані гольові нагоди, примхи Фортуни і суддівські помилки – поставили «Кардинал» у скрутне становище. Друга поспіль домашня поразка від «Локомотива» могла перекреслити останні надії рівнян на потрапляння до топ-четвірки Екстра-ліги.

Поранений звір – небезпечніший вдвічі. А те, що «Кардинал» на власному майданчику може бути «звіром» - команда доводила вже не раз. Свого часу з повними валізами пропущених м’ячів із Рівного їхали і «Енергія» і «Ураган» і «Єнакієвець».

Упродовж семи останніх сезонів, коли обидві команди незмінно виступали в еліті українського фут залу, між ними було зіграно немало поєдинків. Які, щоправда, переважно завершувалися перемогами харків’ян. Рівненські вболівальники ще пам’ятають принизливі – 1:7 та 0:6.

«Кардинал-Рівне» перемагав «Локомотив» лише двічі в історії. І обидва рази у Харкові. У квітні 2008-го з рахунком - 5:4 «залізничників» обіграв ще львівський «Кардинал». Нині з тієї команди залишилися лише Юрій Когут і Віталій Танський, який і забив тоді один із м’ячів.

Вдруге «Локомотив» капітулював у квітні 2011-го. Цього разу перемогу вже рівненському клубу принесли Сергій Тригубець і Сергій Піддубний.

Втім на власному майданчику «Кардинал» ще ніколи «залізничників» не обігрував. Дотепер.

Два домашні матчі «Кардинала» з «Локомотивом» розділяв усього один день. У четвер рівняни поступилися чемпіону лише через примху Фортуни. Переможний гол гості провели після прикрого рикошету. Тож будь-що команда Сергія Піддубного прагнула реваншу. Тим паче, граючий тренер після вимушеної перерви знову повернувся на майданчик.

Щоправда, склад «Кардинала» знову не був оптимальним. Андрій Чернієнко у четвер повторно пошкодив коліно і за повторною грою з «Локомотивом» спостерігав із трибуни.

Активніше матч розпочали саме гості. Віталій Дєнюжкін був змушений вступати у гру після ударів Дмитра Бондаря, Віталія Кисельова та Микити Шпигаря. 

Втім, перший реально гольовий момент «Локомотив» мав лише ближче до середини тайму. Білоцерківець з вигідної позиції розстрілював ворота суперника, та влучив у Дєнюжкіна.

Господарі відповіли небезпечним штрафним прямо по центру воріт Іваняка. З ударом Сергія Піддубного воротар «Локомотива» впорався без проблем.

А згодом стався, можливо, вирішальний у матчі епізод. Іваняк удар Танського перевів на кутовий. А після розіграшу «стандарту» м’яч влучив у руку Євгена Клочко, який незграбно і необережно зіграв у межах воротарського майданчика – пенальті!

Удар з точки впевнено виконав Сергій Тригубець. Гравець «Кардинала» пробив сильно і по центру, а Іваняк стрибнув у лівий від себе кут. 1:0 – на перерву команда Сергія Піддубного пішла з мінімальною перевагою.

Героєм стартових хвилин другого тайму став капітан рівнян Віталій Танський. Спершу він небезпечно але неточно пробивав по воротах суперника, а потім майже на лінії воріт підстрахував Дєнюжкіна після постілу Білоцерківця.

«Локомотив» продовжував піднімати темп гри, намагаючись відігратися. Проте, команда Євгена Ривкіна помітно нервувала і вже до 30-ї хвилини гри «напрацювала» на п’ять фолів.

 У цей час на майданчику вже точилася обопільно атакуюча гра. «Кардинал» міг подвоїти перевагу, коли Танський ледве не дістав передачу Піддубного практично на порожні ворота. Згодом Іваняк парирував удар Піддубного після сольного проходу «десятки» рівненського клубу.

«Локомотив» повинен був зрівнювати рахунок коли Маринюк «вклав» на паркет опонента. Втім, Віталій Кисельов влучив у перекладину воріт.

А згодом вже Олександр Сорокін незрозумілим чином не влучив у ворота, опинившись тет-а-тет із Дєнюжкіним.

Другий у матчі гол створив Михайло Волянюк. Він на фланзі виграв силову боротьбу в опонента, промчав до лицевої лінії і викотив зручну передачу на ногу Тригубцю. Сергій в удар вклав усю злість і силу, але влучив у стійку!

Більшість уболівальників із розпачу подумки вже встигли згадати усі лайливі слова. Але епізод не завершився. Свою роль зіграв досвід Сергія Піддубного. Граючий тренер команди опинився у потрібну мить саме там, куди відскочив м’яч. На паузі він поклав на паркет Іваняка і пробив під поперечину – 2:0.

Після тайм-аута Євген Ривкін вирішив іти ва-банк і рятувати матч. Дмитро Клочко замінив Іваняка і вийшов п’ятим польовим. І майже одразу саме він міг засмутити Дєнюжкіна. Рівняни Дмитра просто забули перед своїми воротами, але Клочко з вигідної позиції пробив далеко повз ворота.

У складі «Кардинала» у цю мить на майданчику з’явився свій «джокер» - Віталій Лісніченко. Після невдалого розіграшу ауту «Локомотивом» на власній половині майданчика, Віталій перехопив м’яча і відправив його у порожні ворота – 3:0.

Ще один шанс забити хоча б гол престижу «Локомотив» втратив за хвилину до сирени. Сергій Піддубний заробив беззаперечний фол, який для команди став шостим. Але Дмитро Клочко з дабл-пенальті не зумів переграти Івана Гурка.

А згодом у ворота чемпіона влетів ще один гол. Михайло Волянюк у контратаці впевнено розібрався одразу з декількома опонентами – і пробив точно у кут – 4:0. Прощавай, король!

Завдяки красивій і заслуженій перемозі над чемпіоном «Кардинал» обійшов у турнірній таблиці луганський «ЛТК».

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Локомотив» (Харків) – 4:0 (1:0)

«Кардинал-Рівне»: Віталій Дєнюжкін (Іван Гурко) - Олександр Басіч, Артем Фаренюк, Віталій Лісніченко, Віталій Танський, Дмитро Ситник, Мар’ян Маринюк, Михайло Волянюк, Павло Дармовіс, Сергій Піддубний, Сергій Тригубець, Юрій Когут.

«Локомотив»: Євген Іваняк - Олександр Кондратюк, Олександр Сорокін, Віталій Кисельов, Дмитро Камеко, Дмитро Клочко, Дмитро Сорокін, Дмитро Федорченко, Євген Клочко, Євген Сірий, Микита Шпигар, Микола Білоцерківець, Сергій Журба

Голи: Сергій Тригубець, (18, с пенальти), Сергій Піддубний, (34), Віталій Лісніченко, (38), Михайло Волянюк, (40).

Попередження: Михайло Волянюк, (26) Мар’ян Маринюк, (33), Сергій Піддубний, (39) - Дмитро Камеко, (28), Дмитро Клочко, (34).

Роман Свирида, спеціально для Офіційного сайту МФК "Кардинал-Рівне"

Просмотров: 489 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz