Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 21 » Прогнозована перемога
10:52
Прогнозована перемога

Очікуваною перемогою львівської «Енергії» завершився матч 22-ого туру, у якому «енергетики» приймали аутсайдера чемпіонату – житомирський «Контингент». У ворота суперника львів’яни забили шість «сухих» м’ячів.

Уже на початку матчу стало помітно, що клас господарів на голову вищий, аніж у суперника львів’ян. Яскраве цьому підтвердження – кількість гольових моментів. В атаці в «Енергії» виходило майже все. Тільки от з завершенням атаки підопічні Миколи Сича й надалі мають проблеми. Натомість гравці «Контингента» при кожному контролю м’яча намагалися бігти вперед і щось путнє створити біля воріт Андрія Пітулі. Утім, пробивати пресинг «Енергії» та тривожити кіпера львів’ян виходила вкрай рідко. Натомість страж воріт «Контингента» Максим Сорокін роботи мав дуже багато. Творити дива у рамці йому вдалося лише до сьомої хвилини матчу. Саме тоді несподіваного удару по воротар завдав Сергій Задорожний. М’яч, зрикошетивши від захисника, затріпотів у сітці. Забивши гол, Сергій зробив собі чудовий подарунок до дня народження, який святкує 21 березня.

Через чотири хвилини атака «Енергії» знову увінчалася успіхом. Цього разу про свій бомбардирський хист нагадав Тригубець. Удар Сергія під поперечину виявився надто складним для Сорокіна. А вбив інтригу у першому таймі екс-гравець «Контингента» Романов. Михайло скористався помилкою захисника суперника і розстріляв голкіпера – 3:0.

Друга половина матчу наставнику «Енергії» Миколі Сичу дала можливість поекспериментувати зі складом. Щодо переможця матчу, мабуть, уже ні в кого не виникало сумнівів. Підтвердив це на початку тайму й капітан «Енергії» Андрій Федюк, коли забив четвертий гол у матчі. Після цього на майданчику з’явився Тарас Кузь, який буквально першим дотиком до м’яча зробив рахунок 5:0. Цікаво, що у Єнакієвому, коли «Енергія» розтрощила «Єнакієвець» з рахунком 9:2, Тарас також свою корисність на майданчику довів майже одразу, забивши гол, тільки-но вийшовши на заміну.
На останніх хвилинах матчу наставники обох команд вирішили пограти з п’ятим польовим гравцем. Команда з Житомира прагнула забити гол престижу, а «Енергія» награвала «зайвого». Забити гол у більшості вдалося лише «Енергії» (гол провів Іван Ільницький), хоча «Контингент» також мав кілька нагод для взяття воріт.
Фінальна сирена матчу зафіксувала розгромну перемогу «Енергії». Відтак, 6:0 – дива не сталося, переміг сильніший…

Львів. ПС «Галичина». 400 глядачів
«Енергія» (Львів) – «Контингент» (Житомир) – 6:0 (3:0)
Голи: Задорожний, 7, Тригубець, 12, Романов, 16, Федюк, 23, Кузь, 27, Ільницький, 36
«Енергія»: Пітуля (Кардаш, 34) - Романов, Струк, Петрушин, Ільницький - Рогачов, Тригубець, Задорожний , Федюк - Іванов, Кузь
«Контингент»: Сорокін – Киришун, Ковальов, Коваль, Литвиновський, Мухін, Піхоцький, Саківський

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1416
Просмотров: 703 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz