Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 21 » Присмак гіркоти ченмпіонату світу Автор: Євген Рогачов
20:26
Присмак гіркоти ченмпіонату світу Автор: Євген Рогачов
Вітаю!!! Завершення чемпіонату світу – хороший привід поновити свій блог.

Як ви знаєте, в Таїланді ми дійшли до чвертьфіналу, тобто потрапили до вісімки найкращих команд планети. Це, вважаю, не найгірший результат. Але у всіх збірників він викликає неоднозначні відчуття. Зважаючи на те, як складався для нас виступ на чемпіонаті світу, ми могли дійти до півфіналу. Тому, відчуваємо певну гіркоту.

На чвертьфінальний матч проти Колумбії налаштовувалися та готувалися дуже серйозно. Ми розуміли який стиль сповідують наші суперники. Вони закриваються в глуху оборону, яку потрібно «розкроювати». Як для південноамериканської команди, Колумбія сповідує дещо дивну тактику. Команди з цього регіону полюбляють возитися з м’ячем, працюють багато на атаку. А колумбійці закриваються в захисті. Варто відзначити, що вони дуже добре грають в обороні, злагоджено із підстраховками. Потрібно віддати їм належне. На жаль, «розкроїти» оборону колумбійців нам не вдалося. А коли пропустили гол на контратаці, спробували врятуватися із п’ятим польовим гравцем. Але не змогли.

Загалом, вважаю, що збірна України заслужила на середню оцінку.
В Україну ми поверталися розстроєними. Розуміли, що на чемпіонаті світу для нас був сприятливий жереб, усім хотілося поборотися за місце в четвірці.

Психологічно після матчу із Колумбією було важко. Зараз ж розумієш, що життя на чемпіонаті світу не закінчується, потрібно готуватися до наступних ігор.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/blogy/657-prysmak-girkoty-chenmpionatu-svitu.html

Просмотров: 449 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz