Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Март » 12 » ПРЕЗЕНТОВАНО ПРОЕКТ "АКАДЕМІЯ ФУТЗАЛУ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ"
09:40
ПРЕЗЕНТОВАНО ПРОЕКТ "АКАДЕМІЯ ФУТЗАЛУ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ"
У вівторок, 12 березня, відбулась спільна прес-конференція мера Івано-Франківська, керівництва ПАТ "Прикарпаттяобленерго" та НФК "Ураган". В її ході було підписано Меморандум про взаємопорозуміння та співпрацю щодо спільного виконання поставлених цілей у галузі покращення соціальної інфраструктури м. Івано-Франківська. Успішна тристороння співпраця стане першим кроком у побудові в обласному центрі Академії футзалу, в якому діти в одному місці займатимуться в комфортних умовах європейського рівня.

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус зазначив, що реалізація проекту, який окреслений Меморандумом про спільні тристоронні дії, буде великою справою для його мешканців. Академія футзалу, спортивний комплекс може стати не лише окрасою міста, а й ще однією візитівкою Прикарпаття - спортивною. "Крім вулиці, сьогодні наші діти протистоять додатковим негативним викликам, - стверджує Віктор Анушкевичус. - Для того, щоб забрати дітей з вулиці, знівелювати інші негативні наслідки, їм треба запропонувати альтернативу. Проект "Створення Академії футзалу в Івано-Франківську" передбачає таку альтернативу".



За умови катастрофічної нестачі спортивних залів Івано-Франківськ отримає унікальний для Західної України заклад - Академію футзалу, аналогії якому в нашій державі є лише в Луганську. Заклад, де будуть навчатись, виховуватись та вдосконалювати свою майстерність діти не лише Прикарпаття, але й України загалом. Власна матеріально-технічна база, яка відповідатиме усім міжнародним стандартам та буде місцем проведення масштабних і значущих для молоді та юнацтва спортивних подій. Рух вперед у цих напрямках дозволить у рази збільшити кількість вихованців, систематизує набутий досвід та знання у єдину методику навчання і виховання, яка по праву зможе називатись Прикарпатською школою футзалу.



За 10-річну історію клубу, НФК "Ураган" встиг досягти різноманітних вершин успіху, головне з яких - завоювання титулу Чемпіонів України в 2011 році та вдалий виступ в елітному раунді Кубку УЄФА. Значним кроком у розвитку клубу є формування з вихованців дитячо-юнацьких секцій НФК "Ураган" спортсменів-професіоналів. Адже діти, які займаються в секціях НФК "Ураган", вже сьогодні вражають своїми здобутками. В їхньому арсеналі чотири титули Володарів Кубку України (в різних вікових категоріях), два титули Чемпіонів України, срібло і бронза всеукраїнських першостей. Загалом в дитячо-юнацькій секції займається понад 130 спортсменів. Щоденно вихованці ДЮСШ підвищують свою майстерність, аби найближчим часом поповнити ряди головної команди клубу і мати можливість прославити своє місто, свій край, свою країну на різних рівнях.

За сприятливого рішення питання щодо виділення земельної ділянки площею до 2 га у районі німецького озера у мікрорайоні Пасічна та інших організаційних питань в Івано-Франківську з'явиться справді унікальний заклад - Академія футзалу.

Дарина ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 474 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz