Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Апрель » 27 » Порція досвіду від чемпіона
22:47
Порція досвіду від чемпіона

«Спортлідер-2» (Хмельницький) – «Меркурій» (Чернівці) – 1:3 (1:1)

Арбітри: Крашенінніков Владислав (Калуш), Сидорук Олександр (Вінниця)

Голи: Шеремета Руслан (5) – Рибак Сергій (2, 33), Химяк Павло (35)

«Спортлідер-2»: 17. Тимощук Богдан, 13. Алексейчук Сергій, 3. Жариков Денис, 4. Філь Сергій, 5. Ситник Олег, 6. Малишевський Юрій, 7. Нємий Артур, 8. Рибчинський Назар, 10. Баландюк Олександр, 11. Шеремета Руслан (кап.), 14. Іщук Євген, 15. Мартинюк Дмитро, 16. Монастирський Віталій

Головний тренер: Вадим Рефель

«Меркурій»: 13. Париський Сергій, 16. Удовиченко Володимир, 3. Янчик Сергій, 4. Гончар Віталій, 5. Маковійчук Олександр, 8. Давидний Дмитро, 10. Рибак Сергій (кап.), 11. Таріца Тарас, 14. Ткачук Віталій, 15. Химяк Павло, 17. Бакалярик Олексій

Головний тренер: Віктор Мглинець

Сьогодні дублююча команда флагману хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер-2», провела свій заключний матч в чемпіонаті України з футзалу серед команд Першої ліги. В грі останнього туру підопічні Вадима Рефеля на власному майданчику приймали діючого чемпіона турніру – чернівецький «Меркурій».

Вже перша осмислена атака в матчі завершилась взяттям воріт. Маковійчук чудово відпасував у карний майданчик хмельничан, де капітан «Меркурію», Сергій Рибак пробив у правий нижній кут без шансів для голкіпера – 0:1. Віддамо належне підопічним Вадима Рефеля, які не опустили руки, і майже відразу змогли відновити статус-кво. Олег Ситник красивою передачею врозріз знайшов Руслана Шеремету, і капітан хмельничан зльоту пробив під перекладину воріт гостей – 1:1. Надалі команди демонстрували цікаву гру, відповідаючи атакою на атаку, радуючи красивим футзалом присутніх на грі вболівальників. Небезпечно з дальньої дистанції пробивав у праву «шістку» Мартинюк, проте виручив гостей їхній голкіпер. Міг забивати Рибчинський, однак Удовиченко в неймовірному стрибку парирував сферу з лівої «дев’ятки» власних володінь. Гості відповіли потужним ударом під поперечину у виконанні Таріци, але надійно у рамці воріт зіграв наш голкіпер. Виводити «лідерів» вперед міг Шеремета, який ударом зльоту в правий нижній кут замикав виважену передачу від Олега Ситника, однак страж воріт «Меркурія» ціною надзусиль врятував свою команду від пропущеного голу. В складі гостей хорошу нагоду відзначитись мав Сергій Янчик, проте Тимощук в ефектному стрибку парирував м’яч з лівого нижнього кута після удару одного із ключових гравців гостей. Далі команди обмінялись небезпечними моментами. Малишевський в красивому стилі накрутив двох опонентів і цілив у праву «шістку», але Удовиченко ціною надзусиль зміг ліквідувати загрозу власним володінням. В наступній атаці Янчик філігранною передачею вивів Рибака на рандеву із нашим голкіпером, проте Тимощук зіграв вище всяких похвал, не залишивши капітану «Меркурія» жодних шансів для взяття воріт. Команди пішли відпочивати за нічийного рахунку.

Другий тайм був не менш гарячим. Химяк блискучим фінтом обіграв Нємого і з розвороту бив у праву «дев’ятку», однак знову на висоті був Тимощук. Господарі відповіли не менш гостро. Удовиченко ціною надзусиль парирував сферу після потужного удару Мартинюка з гострого кута, а потім зреагував на добивання впритул від Нємого. Гості перехопили ініціативу, і почали один за одним створювати гольові моменти біля воріт хмельничан. Таріца вишукано розібрався відразу з двома захисниками «лідерів» і цілив у лівий нижній кут, проте знову вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Тимощук, в черговий раз врятувавши команду від неприємностей. Через декілька хвилин Янчик ударом у верхній кут замикав філігранну передачу від Ткачука, однак і в цьому епізоді наш голкіпер був на висоті. Підопічним Вадима Рефеля вдалося дещо збити ігровий темп, і перехопити ініціативу на майданчику. Удовиченко в неймовірному стрибку парирував сферу з правого нижнього кута після потужного удару у виконанні Монастирського. Через декілька секунд Мартинюк впритул розстрілював голкіпера гостей, однак страж воріт «Меркурія» продовжував героїчно долати усі загрози власним володінням. Націлену передачу від кутового прапорця у виконанні Сергія Філя ударом зльоту у верхній кут замикав Шеремета, проте чудеса продовжував творити Удовиченко, який витягнув фактично «мертвий» м’яч з «дев’ятки» після удару нашого капітана! І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Янчик при розіграші штрафного відпасував на дальню стійку, де Рибак фактично з нульового кута поцілив у правий нижній кут – 1:2. Гості не зупинилися на досягнутому, і змогли закріпити свою перевагу. Химяк з розвороту пробивав у праву «шістку», і м’яч після рикошету від захисника затріпотів у сітці воріт Тимощука – 1:3. Забивати міг Рибак, який в блискучому стилі обіграв Ситника і вийшов віч-на-віч із Тимощуком, проте не зміг переграти нашого голкіпера. Скоротити розрив до мінімуму міг Малишевський, однак Удовиченко здійснив ще один міні-подвиг, в неймовірному стрибку витягнувши сферу з лівої «дев’ятки» після удару нападника хмельничан!

Фінальний свисток зафіксував поразку хмельничан з рахунком 1:3. Підопічні Вадима Рефеля закінчують свій дебютний сезон у Першій лізі вітчизняного футзалу на шостій позиції, проте гра колективу неодмінно змушує вірити у велике майбутнє цього клубу, і я впевнений, що гучні перемоги ФК «Спортлідер-2» не за горами.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/4996.html

Просмотров: 611 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz