Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 9 » Поразка, за яку несоромно
12:19
Поразка, за яку несоромно
Спортлідер+» хоч і мінімально поступився, однак дав справжній бій одному з лідерів Екстра-ліги, луганському «ЛТК»

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «ЛТК» (Луганськ) – 5:6 (1:3)

Арбітри: Проць Роман (Дрогобич), Лютий Андрій (Львів)

Голи: Сондак Володимир (16, 25), Заворотний Ярослав (38), Калуков Дмитро (40), Ткачук Андрій (40) – Свиридов Богдан (10, 19, 29), Рось Артем (19, з пен., 36, 37)

«Спортлідер+»: 18. Тимощук Богдан, 4. Чеботарьов Олег, 5. Михайленко Дмитро, 6. Мартинюк Дмитро, 7. Калуков Дмитро, 10. Івонко Максим, 11. Заворотний Ярослав (кап.), 12. Кіндяков Євген, 13. Фетько Олексій, 14. Засенко Андрій, 15. Сондак Володимир, 16. Ткачук Андрій, 19. Іванов Вадим

Головний тренер: Іван Стасюк

«ЛТК»: 12. Пітуля Андрій, 4. Разуванов Володимир, 5. Шпигарь Микита, 6. Лазикін Микита, 7. Свиридов Богдан, 8. Литвинов Максим, 9. Бессалов Максим, 10. Іванов Дмитро, 18. Кузь Тарас, 20. Рось Артем (кап.), 21. Савенко Юрій

Головний тренер: Роман Ковальчик

Попередження: Сондак Володимир (17), Іванов Вадим (34), Чеботарьов Олег (35), Заворотний Ярослав (39) – Шпигарь Микита (33)

Вилучення: Іванов Вадим (37, друге попередження)

В грі 17-ого туру Екстра-ліги флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», в рідних стінах приймав одного із лідерів – луганський «ЛТК». Матч вдався по всім канонах футзалу: багато голів (11 на обидві команди – прим. автора), напружена боротьба на майданчику, запеклі пристрасті, і навіть вилучення. Хоч і хмельничани мінімально поступилися, але дали справжній бій одному із лідерів турніру, а глядачам подарували справжнє футзальне свято.

Розпочали команди обережно. Ніхто не хотів ризикувати. Небезпечно пробивав Калуков, однак Разуванов в падінні заблокував удар нашого гравця, перевівши м’яч на кутовий. Гострими пострілами обмінялися Разуванов та Чеботарьов, проте їм трішки забракло точності. Повинен був відкривати рахунок Заворотний. Ярослав вдотик замикав передачу від Сондака, але Пітуля врятував свою команду. Відразу небезпечний момент створили і луганчани. Тарас Кузь фантастично пробивав з розвороту, проте виручив свою команду Тимощук, який в красивому стрибку витягнув сферу з лівої «шістки». А на 10-ій хвилині рахунок у матчі було відкрито. Богдан Свиридов пробив з лівого краю карного майданчику, і не без допомоги рикошету розмочив рахунок у зустрічі – 0:1. Відразу повинен був зрівнювати рахунок Ткачук, але Андрій примудрився не влучити по воротах з кількох метрів після розіграшу стандарту. Виважену передачу від Михайленка ударом з розвороту у правий нижній кут замикав Заворотний, який на цей матч вийшов з капітанською пов’язкою, проте Пітуля врятував свою команду, зреагувавши на підступний удар у виконанні Ярослава. Міг забивати Разуванов, однак рятівником «Спортлідера+» виявився Олексій Фетько, який в падінні заблокував удар гравця «ЛТК». А на 17-ій хвилині рахунок було зрівняно. Пітуля врятував команду після потужного удару у виконанні Калукова, проте першим на добиванні виявився Володимир Сондак, який невідпорно пробив у правий нижній кут – 1:1. На куражі господарі могли відразу і вийти вперед, але Пітуля витягнув «мертвий м’яч», парирувавши з верхнього кута власних воріт сферу після пострілу від того ж Сондака. Суперечливий епізод стався на 19-ій хвилині. Свиридов потужно пробивав по воротах, і м’яч знайшов руку Олексія Фетька. Це було у карному майданчику хмельничан, і арбітр, не вагаючись, вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати капітан «ЛТК», Артем Рось, і холоднокровним ударом в ліву «дев’ятку» не залишив шансів Кіндякову – 1:2. Після цього підопічні Івана Стасюка допустилися страшенної помилки у захисті. Як наслідок, гравці «ЛТК» реалізували вихід три в один, відзначився Свиридов – 1:3. За переваги луганчан команди пішли на перерву.

Другий тайм видався ще цікавішим. Вже на старті другої половини матчу команди обмінялися небезпечними моментами. Блискуче з дальньої дистанції пробивав Сондак, однак Андрій Пітуля в красивому стрибку парирував м’яча з нижнього кута власних воріт. Гості мали теж хорошу нагоду для взяття воріт, проте Засенко заблокував удар Разуванова, а потім вже Тимощук зреагував на добивання від Іванова. І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Після розіграшу штрафного Володимир Сондак прицільним ударом зняв павутину з лівого верхнього кута воріт «ЛТК», не залишивши шансів голкіперу, і скоротив відставання до мінімуму – 2:3. На майданчику продовжувалися в’язка боротьба. На 29-ій хвилині Шпигарь з кутового відпасував на Свиридова, і кращий голеадор нинішнього розіграшу Екстра-ліги вдотик пробив у праву «дев’ятку» без шансів для Тимощука – 2:4. Господарі, окрилені підтримкою власних вболівальників, з усіх сил кинулися відіграватися. Чудово пробивали по воротах Калуков та Заворотний, але вище всяких похвал у рамці воріт діяв голкіпер «ЛТК». Міг забивати той же Калуков, який блискучого пасу від партнера виявився на ударній позиції, однак Пітуля героїчно кинувся у ноги гравцю ФК «Спортлідер+», і врятував команду від пропущеного голу. Хмельничани пішли ва-банк, і змінили голкіпера на п’ятого польового гравця, але це їм ніяких дивідендів не принесло. Навпаки, двічі протягом однієї хвилини капітан «ЛТК», Артем Рось, сповна скористався помилками «лідерів», і вразив незахищені ворота – 2:6. Здавалося, що все вже в цій грі вирішено, проте «Спортлідер+» не опустив руки, а подарував справжнє видовище власним вболівальникам на останніх хвилинах. Заворотний в падінні переправив сферу у правий нижній кут з гострого кута – 3:6. Хмельничани створили справжній фінальний штурм, і змогли скоротити розрив до мінімуму. Сондак відпасував на Калукова, і Дмитро невідпорно пробив в ближній нижній кут – 4:6. Через декілька секунд Заворотний прострілив на Ткачука, і Андрій вдотик пробив у ліву «дев’ятку» без шансів для Пітулі – 5:6.

У підсумку – мінімальна поразка хмельничан, однак видно, що команда суттєво прогресує з кожним матчем, і знаходиться на правильному шляху. Наступну гру підопічні Івана Стасюка проведуть 15-ого лютого на виїзді. «Спортлідер+» зіграє у Харкові з місцевим «Локомотивом».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/4114.html

Просмотров: 485 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz