Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 24 » Поразка, на яку не заслуговували
01:00
Поразка, на яку не заслуговували

«Київ-НПУ» (Київ) – «Спортлідер+» (Хмельницький) 6:4 (1:4)

Голи: Мельник 19, 25, Швець 23, 29, Войтак 27, Конопчук 37 – Матвєєв 3, Колесников 5.11, Михайленко 13

«Київ-НПУ»: 26 Коваленко Тарас – 23 Максименко Максим. 3 Листопад Вячеслав, 7 Войтак Максим. 8 Гнезділов  Микола, 12 Конопчук Сергій, 14 Концеба Максим, 19 Концеба Павло, 20 Швець Андрій, 22 Горло Ігор, 27 Шаровара Сергій, 29 Мельник Сергій

«Спортлідер+»: 12 Хомип Павло – 8 Глас Артем, 2 Атаманюк Віталій, 5 Михайленко Дмитро, 16 Рефель Вадим (к), 14 Нємий Артур, 1 Алексейчук Сергій, 3 Стасюк Вадим, 10 Матвєєв Андрій, 17 Колесников Олексій, 11 Мартинюк Дмитро

Головний тренер: Іван Стасюк

Попередження: Максименко 8, Горло 13 – Колесников 38

Арбітри: Подранний. Сидорук (Вінниця)

У перенесеній грі Чемпіонату Украхни флагман хмельницького футзалу – «Спортлідер+» протистояв у Києві місцевому «Київ-НПУ». Приємно було спостерігати за хмельничанами, які після серії невдалих матчів не опустили руки. Перший небезпечний момент у грі створили господарі. З розвороту пробивав у верхній кут воріт Шаровара, але блискуче зіграв Хомин. Хмельничани одразу відповили гострою атакою. На рандеву із голкіпером виходив Матвєєв. Але в останній момент захисник у підкаті вибив м’яч  з-під ніг Андрія. На 3-ій хвилині рахунок у матчі було відкрито. Хомин викинув м’яч зі своєї половини поля на Матвєєва, який зльоту пробив у ліву девятку воріт – 0:1. Господарі могли одразу скоротити рахунок, завдяки діям Концеби Павла. Спочатку гравець «Київ-НПУ» небезпечно пробивав у нижній кут воріт хмельничан, але напоготові був страж воріт «Спортлідера +». А вже у наступній атаці гравець киян виходив віч на віч із Хомином, однак врятували команду відчайдушні дії Вадима Рефеля, який в падінні заблокував удар і саме тоді спрацювало відоме спортивне правило. На 5-ій хвилині після хорошого розіграшу кутового у верхній кут воріт суперника пробив Олексій Колесников – 0:2.

Після цього окрилені успіхом футзалісти «Спортлідера+» продовжували створювати небезпечні моменти. Чудово з розвороту пробивав Михайленко. Але голкіперу киян ціною надзусиль вдалося ліквідувати загрозу. Міг забивати Стасюк, який замикав чудовий простріл у виконанні Мартинюка, але знову Максименко зіграв надійно.

На 11-ій хвилині хмельничани забили втретє. Цей гол став наслідком індивідуальних дій Олексія Колесникова. Спочатку 17-ий номер «Спортлідера» чудово зіграв на перехопленні, потім вийшов сам на сам з голкіпером і холоднокровним ударом в правий нижній кут не залишив шансів Максименку – 0:3. Господарі могли одразу скоротити відставання у рахунку. Листопад чудово прострелив на дальню стійку, де Михайленко відчайдушно в підкаті заблокував удар Войтака. І вже у наступній атаці відзначився Михайленко, який  сповна скористався чудовою передачею Атаманюка. Міг одразу Дмитро зробити і дубль. Але голкіперу вдалося парирувати м’яч з верхнього кута.

Чудову нагоду скоротити розрив у рахунку мав Войтак, але влучив у стійку. Перед  самою перервою господарі скоротили відставання у рахунку. Конопчук прострелив на дальню стійку, де ніким не прикритий Мельник без перешкод влучив у пусті ворота – 1:4. З тим і пішли на перерву.

Певно в стані киян відбулася серйозна розмова, адже на другий тайм вийшов зовсім інший «Київ-НПУ». Двічі рятував свою команду Хомин після небезпечних ударів Войтака. На 23-ій хвилині кияни забили вдруге. Швець пройшов правим  флангом, обіграв Стасюка і невідпорно пробив в ліву шістку воріт – 2:4. Міг забити Колесников, але Максименко в красивому стилі парирував удар Олексія зі штрафного. Чудовий момент відзначитися змарнував Мартинюк. Рефель прострілив на дальню стійку, де ніким не прикритому Дмитру залишалося лише влучити у порожні ворота, але гравець хмельничан в підкаті не зміг переправити м’яч у рамку воріт суперника. І відразу кияни скоротили рахунок до мінімуму. Хомину вдалося зреагувати на чудовий удар Листопада в девятку воріт, але на добиванні першим був Мельник, який не залишив шансів Павлу – 3:4.

Міг відзначитися Атаманюк, який красивим ударом перекидав голкіпера, але не зміг влучити у ворота. Одразу господарі відновили статус-кво. Горло прострелив на дальню стійку, де Войтак першим дотиком зупинив м’яч, а другим – пробив в лівий нижній кут, без шансів для стража воріт – 4:4. Чудовий шанс відзначитися втратив Мартинюк, який не влучив у ворота з кількох метрів, після хорошої передачі Стасюка і відразу вперед киян влучним ударом вивів Швець – 5:4. Блискучого удару завдавав Листопад, але м’яч після його пострілу влучив у хрестовину. Хмельничани активізувалися і створили дві небезпечні нагоди. Спочатку впритул розстрілював Рефель, але Максименко вдалося врятувати команду, а потім голкіпер киян ліквідував загрозу після гарматного пострілу Мартинюка. В кінцівці матчу кияни забили вшосте. Конопчук гарним рухом перекинув голкіпера, а потім з гострого кута влучив у порожні ворота – 6:4. Варто відзначити дебют в офіційних матчах Сергія Алексейчука, який надійно зарекомендував себе у рамці воріт в останні хвилини гри.

Наступний матч «Спортлідер+» в рамках Кубка України з футзалу проведе вдома 24-го березня з донецьким «Ресурсом». Початок гри о 15:00.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/2315.html
Просмотров: 501 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz